Ελλάδα

ΟΑΣΑ: Aποζημιώσεις για τις μηνιαίες κάρτες Φεβρουαρίου – Μαρτίου

Με την παράδοση κουπονιών στον εκδότη θα δίνονται στους κατόχους καρτών του ΟΑΣΑ, οι αποζημιώσεις για τις μηνιαίες κάρτες Φεβρουαρίου - Μαρτίου. Σχετικές πληροφορίες στην ανακοίνωση του ΟΑΣΑ.

Ανακοίνωση σχετικά με τις αποζημιώσεις των μηνιαίων καρτών Φεβρουαρίου – Μαρτίου εξέδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του, ο ΟΑΣΑ (Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών). Οι αποζημιώσεις για τις μηνιαίες κάρτες Φεβρουαρίου – Μαρτίου θα δίνονται στους κατόχους με την παράδοση των αντίστοιχων κουπονιών στον εκδότη.

  • Το ποσό της αποζημίωσης για τον μήνα Φεβρουάριο είναι € 0,50 (Κανονική & Μειωμένη).
  • Το ποσό της αποζημίωσης για τον μήνα Μάρτιο είναι 1,50 € (Κανονική) και 0,50 € (Μειωμένη).

Οι κάτοχοι τριμηνιαίων καρτών ανεξαρτήτου μήνα έκδοσης θα αποζημιώνονται για τους μήνες Φεβρουάριο – Μάρτιο με την παράδοση των αντίστοιχων κουπονιών στον εκδότη.

Διευκρινίζεται ότι από τα Εκδοτήρια ΔΕΝ θα δίνεται αποζημίωση και δεν θα παραλαμβάνονται Εξαμηνιαία και Ετήσια Κουπόνια.

Οι μεμονωμένοι κάτοχοι εξαμηνιαίων και ετήσιων καρτών θα εισπράττουν την αποζημίωση για τους μήνες που έγιναν 24ωρες απεργίες μόνο από τα σημεία αγοράς τους (Ομόνοια, Παρνασσού 6 και Μετσόβου 15) τον επόμενο μήνα της λήξης τους με την παράδοση των κουπονιών.

Επισημαίνεται ότι για τις κάρτες που διατέθηκαν μέσω μαζικής αγοράς από σωματεία, συλλόγους ή εταιρείες στους δικαιούχους τους, η αποζημίωση θα αποδίδεται συνολικά στο συμβαλλόμενο σωματείο / εταιρεία και όχι μεμονωμένα στους κατόχους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
H δράση της εγκληματικής οργάνωσης με πλαστές βεβαιώσεις για Covid – Ο λογιστής, τα 5,7 εκατ. ευρώ, οι 40 εταιρείες και τα 55 ακίνητα
Οι έξι συλληφθέντες και οι έξι συγκατηγορούμενοί τους κατηγορούνται ότι με πλαστές βεβαιώσεις για Covid έπαιρναν χρηματα απο το ελληνικό Δημόσιο για δήθεν κατοικίες και δωμάτια που νοίκιαζαν τον καιρό της πανδημίας.
Εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε απάτες σε βάρος του Δημοσίου 1
Πάνω από 60.000 στρέμματα έχουν γίνει στάχτη στη Χίο - «Αισθητά βελτιωμένη η κατάσταση της φωτιάς για την ώρα» λέει η Πυροσβεστική
«Οι πολλές εστίες δείχνουν εμπρησμό», αναφέρει ο αντιπεριφερειάρχης Χίου - Σοβαρότερα τα μέτωπα σε Άγιο Γεώργιο Συκούση που κινείται προς Αρμόλια - Επιχειρούν 18 εναέρια μέσα
Φωτιά στη Χίο
15