Ελλάδα

ΟΑΣΑ: Επέκταση λεωφορειακής γραμμής του 420 στο Δήμο Πειραιά

Επεκτείνεται η λεωφορειακή γραμμή Πειραιάς - Αγ. Ανάργυροι στο Δήμο Πειραιά. Τα δρομολόγια σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, ξεκινούν από 1η Οκτωβρίου.

Ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την επέκταση της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 420 «Πειραιάς – Αγ. Ανάργυροι (μέσω Κηφισού)» στο Δήμο Πειραιά και την μεταφορά της αφετηρίας από τον Αγ. Διονύσιο στην Ακτή Βασιλειάδη, εντός της πύλης Ε1 του λιμένα Πειραιά.

Με την επέκταση της γραμμής του λεωφορείου ΟΑΣΑ και τη μεταφορά της αφετηρίας θα αναβαθμιστεί η εξυπηρέτηση των εργαζομένων και επισκεπτών των εγκαταστάσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Τελωνείου και του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος.

Η ανακοίνωση του ΟΑΣΑ για την επέκταση του 420

Η λεωφ. γραμμή 420 ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (μέσω ΚΗΦΙΣΟΥ) είναι μια διαδημοτική γραμμή που έχει τα άκρα της στους Δήμους Πειραιά και Αγ. Αναργύρων. Διέρχεται από τη Λ. Κηφισού, συνδέοντας δυτικά προάστια (Νίκαια, Α.Ι. Ρέντης, Αιγάλεω, Περιστέρι, Αγ. Ανάργυροι) της Αττικής, καθώς και τον υπεραστικό σταθμό λεωφορείων ΚΤΕΛ Κηφισού με τον Πειραιά και το λιμάνι.

Η νέα αφετηρία και η τροποποιημένη διαδρομή, σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, θα λειτουργεί καθημερινά από την έναρξη των δρομολογίων έως τις 20:00, ενώ στο υπόλοιπο της ημέρας θα έχει αφετηρία, όπως και σήμερα στον Άγιο Διονύσιο, καθώς οι πύλες του λιμένα κλείνουν κατά τις νυχτερινές ώρες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη ο γιος της Ελένης Παπαδοπούλου για τη δολοφονία της στο Κολωνάκι - Οι αντιφάσεις, τα χρέη ύψους 500.000 ευρώ και τα ηρεμιστικά
Οικονομικά κίνητρα «βλέπουν» οι αρχές πίσω από την στυγερή δολοφονία της γυναίκας - Προσπαθούσε να πουλήσει το σπίτι στο Κολωνάκι αλλά η μητέρα του αρνιόταν
Ελένη Παπαδοπούλου
Ανανεώθηκε πριν 6 λεπτά
9
Ροδόπη: «Ο 7χρονος εισέπνευσε πολύ καπνό και ξεψύχησε – Από ξυλόσομπα ξεκίνησε η φωτιά»
Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται η μητέρα, ο πατέρας και ο 6χρονος αδελφός του με αναπνευστικά προβλήματα και εγκαύματα - Τι λέει γείτονας και φίλος της οικογένειας στο newsit.gr για την τραγωδία στο Ρίζωμα
Ροδόπη: «Ο 7χρονος εισέπνευσε πολύ καπνό και ξεψύχησε – Από ξυλόσομπα ξεκίνησε η φωτιά»