Ελλάδα

Οι Τούρκοι θέλουν τα ελληνικά λιμάνια

Στο στόχαστρο Τούρκων φαίνεται πως έχουν μπει τα ελληνικά λιμάνια αφού τα βλέπουν ως επενδυτικές ευκαιρίες

Στο στόχαστρο των Τούρκων επιχειρηματιών έχουν μπει ελληνικά λιμάνια, σύμφωνα με δηλώσεις του προς το πρακτορείο Reuters, του μέλους του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας Global Investments Holding, Αντνάν Νας.

Παράλληλα, όπως αναφέρει, αναζητούν επενδυτικές ευκαιρίες στο χώρο της ενέργειας και των υποδομών στην Ελλάδα.Η εν λόγω εταιρία έχει τρία λιμάνια στις τουρκικές ακτές του Αιγαίου και της Μεσογείου.

«Ως Global Investments Holding εξετάζουμε επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα και η προτεραιότητά μας θα είναι στα λιμάνια. Μπορούμε να ολοκληρώσουμε μόνοι μας τις επενδύσεις με κόστος κάτω του ενός δισ. δολαρίων και θα αναζητήσουμε εταίρους για επενδύσεις που κοστίζουν περισσότερο», είπε.

Η τουρκική εταιρεία, ανέφερε, επίσης, αξιολογεί τις εναλλακτικές της αναφορικά με επενδύσεις στην ενέργεια και τις υποδομές στην Ελλάδα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέα Πέραμος: Στο Ανθρωποκτονιών καταθέτει η αρραβωνιαστικιά του 27χρονου – Οι απαγωγείς επικοινώνησαν με το περιβάλλον του θύματος
Οι άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών έχουν καλέσει για κατάθεση όλα τα πρόσωπα της οικογένειας του 27χρονου, προκειμένου να αντλήσουν κάθε πληροφορία που θα τους βοηθήσει να εξιχνιάσουν την υπόθεση
Δολοφονία του 27χρονου
Νεαροί «μπούκαραν» σε σπίτι, προκάλεσαν σοβαρές ζημιές και τραυμάτισαν τρεις άνδρες στο Ηράκλειο - Μια σύλληψη
Οι δράστες αφού χτύπησαν τρεις άνδρες, τον έναν από αυτούς σοβαρά, προκάλεσαν φθορές στο κτίριο αλλά και σε αυτοκίνητο ενώ στην συνέχεια αφαίρεσαν και δυο βέργες ελαιοραβδιστικών
Περιπολικό