Ελλάδα

Ομόφωνα αθώος για βιασμό ο Κώστας Κωστόπουλος, πρώην σκηνοθέτης του «Σασμού» – Χειροκροτήματα από το ακροατήριο

Την ομόφωνη αθώωση του πρώην σκηνοθέτη του «Σασμού», Κώστα Κωστόπουλου, αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών.

Ο πρώην σκηνοθέτης της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Σασμός» είχε κατηγορηθεί για τον βιασμό ηθοποιού το καλοκαίρι του 2010.

Στο άκουσμα της απόφασης το ακροατήριο ξέσπασε σε χειροκροτήματα, ενώ συγγενής από την πλευρά της καταγγέλλουσας φώναξε «Αίσχος! Δε λυπάστε τα 14χρόνια!».

Την αθώωση του ηθοποιού είχε εισηγηθεί στην αγόρευση του και ο εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, Στέφανος Μπαξεβάνης.

«Δεν έχω βεβαιότητα εάν το έχει πράξει ή όχι. Δεν έχω κατασταλάξει. Δεν ήμουν και παρών. Έχω σοβαρές αμφιβολίες. Ένας αθώος που καταδικάζεται είναι υπόθεση όλων των έντιμων ανθρώπων. Θα προτείνω να οδηγηθείτε σε αθωωτική κρίση» είχε τονίσει ο εισαγγελέας και είχε προσθέσει πως «δεν αντέχουν στην κοινή λογική» τα όσα είχα καταθέσει η καταγγέλλουσα, τα οποία φαινόταν να μην είναι βιωματικά.

Από την πλευρά του, στην απολογία του, ο Κώστας Κωστόπουλος αρνήθηκε την κατηγορία και υποστήριξε πως η καταγγέλλουσα λέει ψέματα. Για το επίμαχο βράδυ ανέφερε πως είχαν κάποιες ερωτικές περιπτύξεις, ωστόσο, όταν η καταγγέλλουσα του είπε να σταματήσει, εκείνος το έπραξε. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά σε αυτοκίνητο μέσα σε μάντρα στην Πάτρα - Άγνωστος πέταξε φωτοβολίδα και εξαφανίστηκε
Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα, ωστόσο από την φωτιά καταστράφηκε ολοσχερώς το πολυτελές όχημα, ενώ σοβαρές υλικές ζημιές υπέστη ένα ακόμα ΙΧ
Πάτρα
Συγκλονίζει ο πατέρας του 18χρονου που σκοτώθηκε μετά από πτώση από μπαλκόνι στον Πύργο - «Η απουσία του άφησε κενό που δεν γεμίζει ποτέ»
«Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το χαμόγελό του, τη δύναμή του, το πάθος του για τον αθλητισμό και τη ζωή. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το παιδί που μας έκανε περήφανους κάθε μέρα» γράφει ο πατέρας του
Πύργος: Συγκλονίζει ο πατέρας του 18χρονου που σκοτώθηκε  μετά από πτώση από μπαλκόνι – «Η απουσία του άφησε κενό που δεν γεμίζει ποτέ»
Κίνηση στους δρόμους: «Στο κόκκινο» Κηφισός, Αττική οδός, Λεωφόρος Αθηνών και Κηφισίας
Στην Κηφισίας «κόκκινα» είναι και τα δύο ρεύματα, ενώ η κίνηση συνεχίζεται ως και το κέντρο της Αθήνας σε Βασιλίσσης Αμαλίας, Βασιλέως Κωνσταντίνου, Αρδηττού, Βασιλίσσης Σοφίας, Σταδίου, Ακαδημίας αλλά και Συγγρού
κίνηση