Ελλάδα

Ομπάμα στην Ακρόπολη: Τι αποκάλυψε η γυναίκα που τον ξενάγησε

Η επίσκεψη του Μπάρακ Ομπάμα στο βράχο της Ακρόπολης έγινε πρώτο θέμα σε όλο τον κόσμο και εκείνος εντυπωσιασμένος υποσχέθηκε πως θα επιστρέψει το καλοκαίρι μαζί με την οικογένειά του.

Μαζί με τον Αμερικανό πρόεδρο στην Ακρόπολη ήταν η Διευθύντρια της Εφορίας Αρχαιοτήτων Αθηνών, κ. Ελένη Μπάνου, η οποία ήταν η γυναίκα που τον ξενάγησε στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

H κα Μπάνου μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου για την εμπειρία της δίπλα στον Αμερικανό πρόεδρο και δήλωε πως ήταν τόσο απλός και ταπεινός, που κρεμόταν από τα χείλη της αρχαιολόγου.

Δείτε τι αποκάλυψε 

Η ίδια νωρίτερα μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84 δήλωσε πως έμεινε περίπου μισή ώρα με τον Μπάρακ Ομπάμα στην Ακρόπολης και τον χαρακτήρισε γλυκό, άνετο και γοητευτικό.

Αποκάλυψε επίσης πως ήταν ιδιαίτερα διαβασμένος για την Ακρόπολη και της μετέφερε πως νιώθει πραγματικά τυχερός και γοητευμένος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ο φίλος με εξαπάτησε και μου είπε "δεν είναι τίποτα"» αναφέρει το απολογητικό του υπόμνημα του Άρη Μουγκοπέτρου
Ο παιδικός φίλος του 32χρονου καλλιτέχνη στην κατάθεση του τις προηγούμενες ημέρες αρνήθηκε πως ήταν δική του η κροτίδα, ισχυριζόμενος πως την βρήκε στο κέντρο διασκέδασης
Ο Άρης Μουγκοπέτρος μαζί με τον 32χρονο φίλο του που του έδωσε την κροτίδα 2
Κατέρρευσε τμήμα οροφής σε τάξη δημοτικού σχολείου στα Φιλιατρά Μεσσηνίας – Είχαν γίνει εργασίες συντήρησης μέσα στο Πάσχα
Από θαύμα δεν τραυματίστηκε κάποιος μαθητής - Οι δάσκαλοι αναφέρουν πως στο συγκεκριμένο κτίριο αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με την υγρασία
Κατάρρευση οροφής σε σχολείο στα Φιλιατρά 3