Ελλάδα

Ομπρέλες και καρεκλάκια για τους προσκυνητές των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας! ΦΩΤΟ κ VIDEO

Τεράστιες ουρές σχημάτισαν και σήμερα οι πιστοί που θέλησαν να προσκυνήσουν τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας. Άλλοι για να αντέξουν το λιοπύρι έβγαλαν...ομπρέλες και άλλοι για να αντέξουν την ορθοστασία επιστράτευσαν τα κλασσικά...καρεκλάκια!

Ευτυχώς το δροσερό αεράκι που φυσάει σώνει κάπως την κατάσταση κάτω απο την ήλιο καθώς ο χρόνος αναμονής φτάνει και ξεπερνά τις 2 με 3 ώρες.

Oπως δήλωσαν στην κάμερα του Newsit περιμένουν στωϊκά τόσες ώρες, άλλοι για να εκπληρώσουν κάποιο τάμα, αλλοι γιατί έχουν προβλήματα υγείας και θέλουν να ζητήσουν την βοήθεια της Αγίας και άλλοι γιατί απλώς θέλουν να προσευχηθούν.

Οι “προετοιμασμένοι” είχαν μαζί τους ομπρέλες και καρεκλάκια για να αντιμετωπίσουν τον ήλιο και την ορθοστασία.

Θέμα συζήτησης μεταξύ των πιστών, ήταν φυσικά ο καυγάς που έχει ξεσπάσει για το εαν είναι σωστό να μεταφερθούν τα λείψανα στο αντικαρκινικό νοσοκομείο Αγιος Σάββας, για το κόστος της λιτανείας με τιμές αρχηγου κράτους και για το γεγονός πως αυτό το θέμα έχει γίνει πεδίο αντιπαράθεσης στα πολιτικά τηλεπαράθυρα.

Να σημειωθεί πάντως, πως όσοι έχουν προβλήματα υγείας και ειναι κινητικά αναπηροι δε χρειάζεται να περιμένουν στην ουρά.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΚΟΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δεν έχει δώσει ακόμα δείγμα DNA η μητέρα της Λόρα - Τηλεδιάσκεψη γερμανικής και ελληνικής αστυνομίας για την εξαφάνισή της
Τη Δευτέρα το πρωί θα γίνει η τηλεδιάσκεψη ελληνικών και γερμανικών αρχών προκειμένου να υπάρχει μία βασική συνεννόηση για την πορεία της έρευνας
Λόρα