Ελλάδα

ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναστάτωση από τον ύποπτο φάκελο – Τι εξετάζουν οι αρχές

Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο κατάστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ του υπουργείου Γεωργίας στη Δομοκού 5 στον σταθμό Λαρίσης, όπου έφτασε ένας ύποπτος φάκελος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο φάκελος έφτασε στο τμήμα του πρωτοκόλλου του υποκαταστήματος του ΟΠΕΚΕΠΕ πριν από περίπου δύο ώρες. Ο φάκελος ανοίχτηκε από δύο γυναίκες, οι οποίες αμέσως παραπονέθηκαν ότι τσούζουν τα μάτια τους.

Ειδοποιήθηκαν πυροσβεστική και αστυνομία και τάχιστα δυνάμεις τους έσπευσαν στο σημείο. Παράλληλα στο υποκατάστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να διακομίσει σε περίπτωση που χρειάζονταν τις γυναίκες που ήρθαν σε επαφή με το φάκελο στο νοσοκομείο. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κρίθηκε αναγκαίο, καθώς όπως ανέφεραν στους διασώστες είχε σταματήσει ο ερεθισμός στα μάτια τους.

Άνδρες της ΕΜΑΚ με ειδικές στολές περισυνελλέξαν την ύποπτη σκόνη η οποία θα σταλθεί στο Γενικό Χημείο του Κράτους. Το πιο πιθανό ενδεχόμενο που εξετάζεται είναι εντός του φακέλου να υπήρχαν υπολείμματα λιπάσματος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θρήνος για την παρέα των 4 που θάφτηκαν κάτω από τη χιονοστιβάδα στα Βαρδούσια όρη - «Ήταν όλοι έμπειροι ορειβάτες»
Πρόκειται για το πιο φονικό ορειβατικό δυστύχημα μετά το 2004 - «Όταν η ώρα πήγε 5 και καθώς οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν αυτές ώστε κάποιος να προσεγγίσει την κορυφή, ανησύχησα» λέει φίλος τους ορειβάτης
Τα θύματα στα Βαρδούσια όρη
Ο αγροτοσυνδικαλιστής Γιώργος Μπότας για τη δέσμευση των λογαριασμών του: «Έχω υποβάλλει κανονικά και νόμιμα δηλώσεις»
«Πήρα τηλέφωνο στην τράπεζα να ρωτήσω τι συμβαίνει με τους λογαριασμούς μου και μου είπαν ότι έχουν δεσμευτεί από το ελληνικό FBI για οικονομικό έγκλημα», δήλωσε χαρακτηριστικά
Ο αγροτοσυνδικαλιστής Γιώργος Μπότας 23