Ελλάδα

Ωραίο το παραμύθι σας με τις κυρίες της Βαρβακείου αλλά δεν έχει δράκο…

Τα τελευταία τρία χρόνια παραμονές γιορτών, εμφανίζονται από το πουθενά μυστηριώδεις πλούσιες γυναίκες στην Βαρβάκειο και ξοδεύουν χιλιάδες ευρώ για τους φτωχούς πολίτες που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.

Κανείς δεν τις έχει δει αυτές τις πλούσιες κυρίες παρά μόνο οι ευεργετηθέντες. Αλλά ούτε τους ευεργετηθέντες τους έχει δει ποτέ κανείς.
Τις προηγούμενες δυο χρονιές, μάλιστα οι πλούσιες κυρίες πήγαιναν με τζιπ, μεγάλα τζιπ και μαύρα με φιμέ τζάμια. Αλλά και πάλι ούτε τα τζιπ τα είχε δει κανείς. Ίσως να ήταν τζιπ, στέλθ. Αόρατα….

Φέτος δεν ξέρουμε πως πήγαν αλλά ούτε και πλούσιες κυρίες. Αυτή την φορά έστειλαν τις υπαλλήλους τους που ήταν λέει υπάλληλοι πολυεθνικών.

Και ξόδεψαν λέει 40.000 με 50.000 ευρώ για τον φτωχό λαουτζίκο. Γιατί ο φτωχός φαίνεται. Ο κρεοπώλης ξέρει να ξεχωρίσει τον φτωχό από τον πλούσιο. Κυκλοφορούν ρακένδυτοι στην Βαρβάκειο τους σταμπάρουν οι κρεοπώλες και λένε: «να, σε αυτό τον φτωχούλη του θεού πρέπει να δώσω 5 κιλά κρέας να φάει τα Χριστούγεννα με την οικογένειά του».

Δεν λέω ότι δεν υπάρχει φτώχεια. Φυσικά και υπάρχει! Υπάρχει όμως και αξιοπρέπεια. Και μάλιστα οι φτωχοί άνθρωποι έχουν περίσσευμα αξιοπρέπειας.

Αυτοί που την έχουν χάσει είναι εκείνοι που σκαρφίζονται τέτοια παραμύθια…

Υ.Γ. Δεν θα χάσω ποτέ την πίστη μου στους ανθρώπους

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Πανικός» στην Εθνικής Αντιστάσεως στην Καισαριανή λόγω έργων - Κλειστοί οι δρόμοι, ακινητοποιημένα τα οχήματα
Ουρά χιλιομέτρων έχει σχηματιστεί και στα δύο ρεύματα της περιφερειακής Υμηττού, με τα οχήματα στην κάθοδο να ξεκινούν από το ύψος του Παπάγου και να φτάνουν μέχρι τον Καρέα
Κίνηση
Καιρός αύριο: Βροχές και χιόνια στην Κρήτη – Κυριαρχούν οι ισχυροί άνεμοι, ανεβαίνει η θερμοκρασία
Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα φθάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 08 βαθμούς, στην υπόλοιπη χώρα τους 12 με 13 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα τοπικά τους 14 βαθμούς Κελσίου
χιόνια
Η απολογία του ανιψιού για τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα - «Ρωτούσα αερολογίες το ChatGPT, τα θεωρώ συμπτώσεις»
Όσα ανέφερε ο ανιψιός για τις «ύποπτες» ερωτήσεις του στο ChatGPT, για το τηλεφώνημα στον επιχειρηματία φίλο του μετά το φονικό και την καλή σχέση που φαίνεται να είχε με τους 22χρονους φερόμενους δράστες
Ο ανιψιός του 68χρονου ιδιοκτήτη κάμπινγκ που δολοφονήθηκε στην Φοινικούντα
Αλεξανδρούπολη: «Έσπασε κομμάτι της τζαμαρίας, οι πελάτες έτρεξαν να κρυφτούν» λέει ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου που χτυπήθηκε από ανεμοστρόβιλο
«Ήταν πολλά παιδιά στο εστιατόριο, ζήσαμε πολύ δύσκολες στιγμές» είπε στο newsit.gr ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης στην Αλεξανδρούπολη
Ανεμοστρόβιλος χτύπησε εστιατόριο στην Αλεξανδρούπολη