Ελλάδα

Ώρες αγωνίας για την 34χρονη που νοσηλεύεται στο Τζάνειο μετά από AstraZeneca

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ιδιαίτερα κρίσιμη η κατάσταση της 34χρονης από την Ηλεία. Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Τζανείου στον Πειραιά όπου μεταφέρθηκε με εγκεφαλική αιμορραγία μετά από τον εμβολιασμό της με AstraZeneca.

Το βράδυ της Παρασκευής (28.05.2021) η 34χρονη χειρουργήθηκε στον εγκέφαλο, αναφέρει το patrisnews.com.

«Ήταν ένα χειρουργείο απελπισίας (!) γιατί η κατάστασή της χειροτέρεψε μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες. Βγήκε ένα τμήμα του εγκεφάλου… για να μπορέσει να αποσυμφορηθεί ο εγκέφαλος γιατί είχε μεγάλη αιμορραγία. Αυτό που έχει σημασία για την γυναίκα είναι να ζει και να μην χειροτερεύει. Τώρα είναι ελαφρώς καλύτερα. Χρειάζεται ακόμα χρόνος. Αλλά σίγουρα η κατάσταση είναι κρίσιμη», τονίζει ο Αθανάσιος Πρεκατές, διευθυντής ΜΕΘ του Τζάνειου νοσοκομείου.

Click4more: Κορονοϊός: Σε κρίσιμη κατάσταση στο Τζάνειο η 34χρονη από τον Πύργο – Eίχε εμβολιαστεί με το AstraZeneca (vid)

Θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι η χθεσινή (28.05.2021) νύχτα ήταν ήρεμη για την 34χρονη, κάτι που δίνει αρκετές ελπίδες στους θεράποντες γιατρούς.

Από εδώ και πέρα περιμένουν να δουν πώς θα αντιδράσει η κοπέλα στη φαρμακευτική αγωγή που της δίνεται, προκειμένου να προχωρήσουν στις επόμενες ενέργειές τους.

Οι γονείς της στο πλευρό της 

Δίπλα στην 34χρονη παραμένουν από την πρώτη στιγμή οι γονείς της, που αγωνιούν και προσεύχονται σύντομα να ξεπεράσει τον κίνδυνο και να σταθεί γερή ξανά στα πόδια της.

Όσον αφορά τα αίτια του αιμορραγικού εγκεφαλικού επεισοδίου, αυτά ακόμα διερευνώνται και το Γενικό Νοσοκομείο Πύργου μαζί με τον ΕΟΦ έχουν εκδώσει την σχετική «κίτρινη κάρτα».

Φυσικά γίνονται όλες οι απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν αυτό οφείλεται στον εμβολιασμό της 34χρονης με το AstraZeneca ή όχι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κόλαφος ο εισαγγελέας για τον θάνατο του Μάριου στο Μενίδι: «Αποτυχία της κοινωνίας όταν παιδιά δολοφονούνται σε σχολική γιορτή»
«Ο κατηγορούμενος πυροβολούσε σε όλες τις κατευθύνσεις, αδιαφορώντας ότι μπορεί να σκοτώσει άνθρωπο. Ξέρει ότι μπορεί να σκοτώσει άνθρωπο και το αποδέχεται»
O μικρός Μάριος που σκοτώθηκε στο προαύλιο του σχολείου του στο Μενίδι
Ψηφιακό άλμα για την Ελλάδα: Διεθνείς εκθέσεις καταγράφουν πρόοδο πάνω από τον ευρωπαϊκό και τον μέσο όρο του ΟΟΣΑ
Ο ΟΟΣΑ και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναγνωρίζουν τη σημαντική βελτίωση των δημόσιων ψηφιακών υπηρεσιών, των τηλεπικοινωνιακών υποδομών και της αξιοποίησης τεχνολογιών αιχμής, με τη χώρα να ενισχύει τη θέση της ως περιφερειακός ψηφιακός κόμβος στη Νοτιοανατολική Ευρώπη
Πηγή φωτό: Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ΤΝ
Καιρός σήμερα : Τους 33 βαθμούς αγγίζει η θερμοκρασία – Βροχές στα ορεινά και άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο
Τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι κυρίως στα ορεινά και στα βόρεια μεμονωμένες καταιγίδες
καιρός