Ελλάδα

Παγκράτι: Αυτή είναι η 84χρονη που ξυλοκοπήθηκε από ληστές – Σοκαριστικές εικόνες

Εικόνες της 84χρονης που σοκάρουν. Ξυλοκοπήθηκε άγρια από ληστές μέσα στο σπίτι της στο Παγκράτι. Την χτυπούσαν βάναυσα όπου έβρισκαν!

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες της 84χρονης, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από ληστές που εισέβαλαν σπίτι της στο Παγκράτι.

Το περιστατικό που προκαλεί οργή σημειώθηκε όταν δύο άντρες μπήκαν στο σπίτι της συνταξιούχου δικαστικού, με σκοπί να αρπάξουν ότι βρουν.

Η ηλικιωμένη και ανυπεράσπιστη γυναίκα μαρτύρησε στα χέρια τους αφού σύμφωνα με πληροφορίες, έμειναν εκεί πάνω από 3 ώρες και την ξυλοκόπησαν άγρια!

Και αυτό το περιστατικό, γίνεται λίγες ημέρες μετά την άγρια δολοφονία ενός 85χρονου στο σπίτι του στα Σεπόλια!

Στις φωτογραφίες φαίνεται η 84χρονη να είναι γεμάτη μελανιές και εκδορές, ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς διαπιστώθηκε ότι φέρει κατάγματα στο δεξιό κάτω ημιθωράκιο συντριπτικό κάταγμα στον δεξιό βραχίωνα.

Δείτε τις σοκαριστικές εικόνες

pagrati pagrati pagrati

“Την γρονθοκόπησαν σε πρόσωπο,χέρια και στα πλευρά”

Όπως δήλωσε στο κεντρικό δελτίο του Alpha γειτόνισσα της ηλικιωμένης, η γυναίκα πήγε να τους δώσει την τσάντα της όταν αυτοί της ζήτησαν χρήματα. Ωστόσο φαίνεται πως το περιεχόμενο δεν τους ικανοποίησε, και άρχισαν να την ξυλοκοπούν!

https://www.youtube.com/watch?v=nE2ZvAbaTx4&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1N43YGDmZ6pzSUil3UaYfFjb9enCmhbh4jLoJxAH3A4GN9rrivb9u9StY

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε η Σύλβα Ακρίτα, η πρώτη γυναίκα βουλευτής στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ – Η ανάρτηση της κόρης της, Έλενας Ακρίτα
Ήταν ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ και τον Οκτώβριο του 1986, ο Ανδρέας Παπανδρέου της ανέθεσε καθήκοντα υφυπουργού Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων
Η Σύλβα Ακρίτα με την κόρη της Έλενα Ακρίτα, σε παλαιότερη φωτογραφία τους ΑΠΕ-ΜΠΕ 8
Κάλαντα με τα τρακτέρ στις εθνικές οδούς και τους οδηγούς να ελπίζουν να αποφύγουν τους χωματόδρομους - Η Οδύσσεια των εκδρομέων
Για την Τετάρτη, παραμονή Χριστουγέννων, η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου αισιοδοξεί ότι η βελτιωμένη εικόνα σε όλο το εθνικό οδικό δίκτυο που επικράτησε τις βραδινές ώρες, θα συνεχιστεί
Οδύσσεια των εκδρομέων των γιορτών
38