Ελλάδα

Παγκράτι: Τροχαίο με σύγκρουση δύο οχημάτων – Νεκρή η γυναίκα που παρασύρθηκε

«Το ένα αυτοκίνητο πρέπει να έτρεχε», αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας για το τροχαίο στο Παγκράτι

Τραγωδία συνέβη μετά από σοβαρό τροχαίο το βράδυ της Παρασκευής 21.11.2025, στο Παγκράτι, όταν από τη σύγκρουση δύο οχημάτων μία γυναίκα έχασε τη ζωή της.

Το τροχαίο συνέβη στη συμβολή των οδών Ιλιάδος και Νεοπτολέμου Παγκράτι, με τα αυτοκίνητα να συγκρούονται και μετά το ένα να παρασύρει μία πεζή γυναίκα που βρισκόταν στο σημείο με την 32χρονη κόρη της που είναι ΑμεΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 65χρονη γυναίκα, είναι που ήταν σοβαρά τραυματισμένη και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, δυστυχώς κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται το ενδεχόμενο, ο 85χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που προκάλεσε τη σύγκρουση να έχασε τον έλεγχο του οχήματος, λόγω κάποιου παθολογικού αιτίου.

Συνολικά, είναι 7 τα εμπλεκόμενα οχήματα, 6 τα τρακαρισμένα, καθώς από τη σύγκρουση, το όχημα προσέκρουσε σεπαρκαρισμένα και ένα, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 85χρονος άνδρας.

Από τα οχήματα που χτύπησε ο 85χρονος με το αυτοκίνητό του, τα 3 έχουν σχεδόν καταστραφεί ενώ τα άλλα τρία έχουν υποστεί μικρές ζημιές.

Ο 85χρονος άνδρας είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, από όπου και πήρε εξιτήριο αργά το βράδυ της Παρασκευής. Η κόρη της γυναίκας που έχασε τη ζωή της βρίσκεται στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, μετά την τραγωδία που συνέβη.

Το σημείο του τροχαίου στο Παγκράτι
Το σημείο του τροχαίου στο Παγκράτι

Όπως περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας στο newsit.gr: «Περίπου στις 6:30 η ώρα μια γυναίκα με την κόρη της που ήταν επί της οδού Νεοπτόλεμου είχε πάει σούπερ μάρκετ. Η γυναίκα έχει χτυπήσει πολύ σοβαρά το πόδι της, ήταν πολύ χάλια. Η κόρη της πρέπει να την γλίτωσε. Το αυτοκίνητο που κινούταν προς την Νεοπτολεμαίου χτύπησε ένα αυτοκίνητο που κινούταν επι της Ιλιάδος, πρέπει να έτρεχε γιατί έχει κάνει μεγάλη ζημιά παντού και μετά χτύπησε και την γυναίκα που ήταν με τα πόδια μαζί με την κόρη της».

Το σημείο του τροχαίου στο Παγκράτι
Το σημείο του τροχαίου στο Παγκράτι

Σύμφωνα με μαρτυρία, η γυναίκα περπατούσε μαζί με την κόρη της που είναι ΑμεΑ, όταν το ένα όχημα που έτρεχε, συγκρούστηκε με το πρώτο αυτοκίνητο και μετά την παρέσυρε. Όπως χαρακκτηριστικά περιγράφει ο μάρτυρας, η γυναίκα, που ήταν γνωστή στη γειτονιά,, φρόντιζε ολομόναχη την κόρη της μετά τον θάνατο του συζύγου της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
22χρονος έπαθε μόλυνση μετά από κατανάλωση σούσι στην Θεσσαλονίκη - Πρόκειται για την πρώτη που σημειώνεται στην Ελλάδα
Οι ιστολογικές εξετάσεις που ακολούθησαν αποκάλυψαν την παρουσία παρασίτου του γένους Anisakis, γνωστού για τις δηλητηριάσεις που προκαλεί μετά από κατανάλωση ωμού ή ανεπαρκώς μαγειρεμένου ψαριού
Σούσι
Πλημμύρισαν τα βόρεια και κεντρικά Τζουμέρκα λόγω της κακοκαιρίας - Το φαινόμενο «orographic lifting» που «έπνιξε» την βορειοδυτική Ελλάδα
Υπερχείλισε και ο ποταμός Άραχθος, δημιουργώντας «ποτάμια» και «καταρράκτες» στα ορεινά χωριά, καθιστώντας τις μετακινήσεις των πολιτών δύσκολες έως ανέφικτες
Κακοκαιρία
Στη φυλακή οδηγός για το τροχαίο δυστύχημα με θύμα 20χρονο στην Ημαθία -Έτρεχε με 150 χλμ, μεθυσμένος και με «πειραγμένο» αυτοκίνητο
Ήταν μεσάνυχτα της 6ης Ιανουαρίου το 2022 όταν κόπηκε ξαφνικά το νήμα της ζωής για έναν 20χρονο στην Ημαθία σε τροχαίο δυστύχημα. Ένας οδηγός,...
Το αυτοκίνητο μετά το τροχαίο