Ελλάδα

Παιδί 13 ετών υπέστη κάταγμα κρανίου από challenge στο διαδίκτυο και νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο

Ο ανήλικος τραυματίστηκε κάνοντας «superman challenge» που έχει γίνει viral στα social media

Ένα 13χρονο παιδί νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Καραμανδάνειο της Πάτρας με κάταγμα στο κρανίο του μετά από challenge στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Πάτρας πρόκειται για ένα αγόρι που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία.

O υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης έκανε μια ανάρτηση στο Twitter κάνοντας γνωστή την είδηση: 

«Ενημέρωση από ΓΝ Παίδων Καραμανδάνειο. Νοσηλεύεται παιδί με κάταγμα κρανίου 13 χρονών μετά από τσάλεντζ που αντί να προσγειωθεί με τα πόδια προσγειώθηκε με το κεφάλι. Έχουν γίνει όλες οι προβλεπόμενες εξετάσεις. Είναι σε καλή κατάσταση… όλο αυτό εξελίσσεται σε μία μάστιγα.

Προστατέψτε τα παιδιά σας». 

Πιθανότατα το παιδί να συμμετείχε στο λεγόμενο superman challenge το οποίο έχει διαδοθεί μέσω των social media και συγκεκριμένα μέσα από πλήθος βίντεο στο TikTok και στο Instagram. 

Στο Superman Challenge νέοι, κυρίως έφηβοι, ακολουθώντας μια συγκεκριμένη χορογραφία και υπό τους ήχους του soundtrack του Superman, πέφτουν πάνω στα χέρια φίλων τους και στη συνέχεια προσγειώνονται προς τα πίσω και στα πόδια.

 

Ωστόσο, πολλοί είναι αυτοί που πέφτουν με τραγικά αποτελέσματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Επαναπατρίστηκαν οι 105 Έλληνες από το Ισραήλ με αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας - «Είμαστε ταλαιπωρημένοι και φοβισμένοι»
Οι μαρτυρίες των Ελλήνων για τα όσα βίωσαν στο Ισραήλ - Αναγκάστηκαν να περάσουν τα σύνορα και να διασχίσουν την Αίγυπτο από όπου τους παρέλαβαν τα αεροσκάφη
Πούλμαν
Μιχάλης Δημητρακόπουλος: «Οι οικογενειακές ή φιλικές σχέσεις μεταξύ δικηγόρων και δικαστών είναι αυτονόητες και δεν ποινικοποιούνται»
Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος υποστηρίζει πως δικαστής της υπόθεσης Φιλιππίδη και ο σύζυγός της διατηρούν στενές οικογενειακές σχέσεις με τον δικηγόρο Θέμη Σοφό
Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος προσέρχονται στο Εφετείο 2