Ελλάδα

Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Τι αλλάζει στα voucher – Οι δικαιούχοι

Voucher μέσω ΕΣΠΑ για παιδικούς σταθμούς: Εντάσσονται και οι μητέρες που εργάζονται στο Δημόσιο. Διευρύνονται τα εισοδηματικά κριτήρια για τους δικαιούχους.

ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ: Tο πρόγραμμα των voucher για τους παιδικούς σταθμούς εντάσσονται από την επόμενη σχολική χρονιά και οι εργαζόμενες μητέρες στο Δημόσιο ενώ παράλληλα διευρύνονται για όλους τα εισοδηματικά κριτήρια.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται και επίσημα η πρόσκληση για την υποβολή των αιτήσεων. Η διεύρυνση αφορά συνολικά, 15.000 μητέρες που εργάζονται στο δημόσιο τομέα, όπως δήλωσε η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου.

Η υπουργός είπε ότι αυξάνονται και τα εισοδηματικά κριτήρια κατά 3.000 ευρώ για κάθε μέλος της οικογενείας, ενώ ανακοίνωσε ότι μέσω πλατφόρμας που θα δημιουργήσει το υπουργείο Εργασίας θα μπορούν να παίρνουν οι μητέρες το κουπόνι των 180 ευρώ.

Από το πρόγραμμα αναμένεται να ωφεληθούν σχεδόν 100.000 δικαιούχοι, 18% περισσότεροι από ό,τι στο παρελθόν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ισόβια και πολυετείς καθείρξεις στους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του 7χρονου στο Ζεφύρι τον Οκτώβριο του 2023
Το παιδί που έπαιζε ανυποψίαστο στην αυλή δέχτηκε τους πυροβολισμούς, έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος αλλά «έσβησε» λίγο μετά στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»
Αστυνομία 2
Διευθύντρια σχολείου της Πάτρας κατηγορείται για «ψυχολογικό εκβιασμό στους μαθητές» – Καταγγελίες ότι τους βάζει να γονατίζουν για να ζητήσουν συγγνώμη
Για την υπόθεση έχει δημιουργηθεί φάκελος και έχει σταλεί στο υπουργείο Παιδείας, με γονείς και μαθητές να περιμένουν τα αποτελέσματα
ÈáíÜóéìïò ôñáõìáôéóìüò 11÷ñïíïõ ìáèçôÞ óôï ðñïáýëéï ôïõ 6ïõ Äçìïôéêüõ Ó÷ïëåßïõ Á÷áñíþí áðü áäÝóðïôç óöáßñá êáôá ôçí äéÜñêåéá ó÷ïëéêÞò ãéïñôÞò.
(EUROKINISSI
«Θες με δύο χέρια, θες με ένα, εγώ θα ξαναπαίξω κλαρίνο», λέει ο Άρης Μουγκοπέτρος - «Περίμενα μια συγγνώμη»
«Με το που κατεβαίνω κάτω, η πρώτη μου κουβέντα που του λέω, είναι ‘γιατί δεν μου είπες τι ήταν αυτό ρε’. Και αυτός έλεγε συνέχεια ‘τον σκότωσα, τον σκότωσα’»
Ο Άρης Μουγκοπέτρος 2