Ελλάδα

Παναθηναϊκό Στάδιο: Γιατί φωταγωγήθηκε στα πράσινα (pic)

Στα πράσινα απόψε το Παναθηναϊκό Στάδιο. Αφορμή για τη φωταγώγηση είναι η Ημέρα του Αγίου Πατρικίου, προστάτη της Ιρλανδίας.

Με πράσινο χρώμα το Παναθηναϊκό Στάδιο, συμμετέχει στη γιορτή της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου, ενισχύοντας τους δεσμούς Ιρλανδίας και Ελλάδας.

«Του Αγίου Πατρικίου μνημεία πρασινίζουν, καθώς πράσινο είναι το χρώμα της Ιρλανδίας. Το Παναθηναϊκό Στάδιο είναι πράσινο σήμερα γιορτάζοντας την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου και τους δεσμούς Ιρλανδίας και Ελλάδας, αναφέρει σε ανάρτηση στο Twitter η πρεσβεία της Ιρλανδίας στη χώρα μας.

Kallimarmaro PanathinaikoStadio APEMPE

Kallimarmaro PanathinaikoStadio  APEMPE

Επίσης, εκφράζει την ευγνωμοσύνη στους Έλληνες που γιορτάζουν την ημέρα αυτή με το υπέροχο Παναθηναϊκό Στάδιο, καθώς και τις ευχαριστίες τους στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και το υπουργείο Πολιτισμού «για τη γενναιοδωρία τους που συνεργάστηκαν μαζί μας σε αυτό το εγχείρημα».

 

Πέρυσι, φωταγωγήθηκε με πράσινο χρώμα, με αφορμή την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου, η Πύλη του Αδριανού.

 

Όπως εξηγεί σε άλλη ανάρτησή της η ιρλανδική πρεσβεία:

«Την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου πρασινίζουμε μερικά από τα πιο όμορφα μνημεία της Ιρλανδίας, για να σηματοδοτήσουμε την εθνική μας ημέρα και να επαναφέρουμε το χαμόγελο στα πρόσωπά μας».

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά σε αυτοκίνητο μέσα σε μάντρα στην Πάτρα - Άγνωστος πέταξε φωτοβολίδα και εξαφανίστηκε
Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα, ωστόσο από την φωτιά καταστράφηκε ολοσχερώς το πολυτελές όχημα, ενώ σοβαρές υλικές ζημιές υπέστη ένα ακόμα ΙΧ
Πάτρα
Συγκλονίζει ο πατέρας του 18χρονου που σκοτώθηκε μετά από πτώση από μπαλκόνι στον Πύργο - «Η απουσία του άφησε κενό που δεν γεμίζει ποτέ»
«Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το χαμόγελό του, τη δύναμή του, το πάθος του για τον αθλητισμό και τη ζωή. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το παιδί που μας έκανε περήφανους κάθε μέρα» γράφει ο πατέρας του
Πύργος: Συγκλονίζει ο πατέρας του 18χρονου που σκοτώθηκε  μετά από πτώση από μπαλκόνι – «Η απουσία του άφησε κενό που δεν γεμίζει ποτέ»
Συνελήφθη ο 23χρονος για ανθρωποκτονία από πρόθεση με θύμα τον 20χρονο στην Καλαμαριά – Άλλαξε την αρχική κατάθεσή του
Νωρίτερα, ο 23χρονος παραδόθηκε ο ίδιος στις αστυνομικές αρχές, που τον αναζητούσαν για την δολοφονία του 20χρονου το βράδυ της Πέμπτης (12.03.2026) στην Καλαμαριά
Καλαμαριά
27
Κίνηση στους δρόμους: «Στο κόκκινο» Κηφισός, Αττική οδός, Λεωφόρος Αθηνών και Κηφισίας
Στην Κηφισίας «κόκκινα» είναι και τα δύο ρεύματα, ενώ η κίνηση συνεχίζεται ως και το κέντρο της Αθήνας σε Βασιλίσσης Αμαλίας, Βασιλέως Κωνσταντίνου, Αρδηττού, Βασιλίσσης Σοφίας, Σταδίου, Ακαδημίας αλλά και Συγγρού
κίνηση