Ελλάδα

Παντελής Παντελίδης: Τραύματα – μυστήριο στο σώμα του τραγουδιστή που δεν προκλήθηκαν από το τροχαίο

Πολλά ερωτήματα προκαλούν τα ευρήματα των ιατροδικαστών στο σώμα του τραγουδιστή. Για την ακρίβεια υπάρχουν τραύματα τα οποία δεν δικαιολογούνται από το τροχαίο δυστύχημα που το στέρησε τη ζωή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα espresso κάποιες λεπτομέρειες στην έρευνα του ιατροδικαστή Κωνσταντίνου Ανδρέου δημιουργούν σοβαρά ερωτήματα για το τι συνέβη πριν το μοιραίο τροχαίο.


Αυτό καθώς όπως αναφέρει η εφημερίδα ο 32χρονος τραγουδιστής φέρεται να είχε στο σώμα του κακώσεις οι οποίες δεν οφείλονται στα μοιραία γεγονότα τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου 2016.


Τα τραύματα δεν προκλήθηκαν από την πρόσκρουση του τζιπ στα κιγκλιδώματα ούτε και από την ανατροπή αυτού.
Οι κακώσεις περιγράφονται στην ιατροδικαστική έκθεση με κάθε λεπτομέρεια, σύμφωνα με την espresso, ωστόσο, δεν αναφέρεται η αιτία που τις προκάλεσε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σκηνικό τρόμου στο Περιστέρι: Αναβάτης μηχανής άνοιξε πυρ σε οδηγό αυτοκινήτου - Ακολούθησε καταδίωξη
Στην υπόθεση εμπλέκονται τέσσερα άτομα, οι οποίοι προκάλεσαν σφοδρό τροχαίο λίγα μέτρα μακριά από τους πυροβολισμούς και εξαφανίστηκαν στα στενά της περιοχής
Το πιστόλι της επίθεσης
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
14
Το Δημόσιο ρίχνει ευθύνες στον αστυνομικό για την καθυστέρηση διάγνωσης καρκίνου: «Δεν αναζήτησε εγκαίρως τη βιοψία»
Ο αστυνομικός που πλέον έχει μεταστατικό καρκίνο, κατήγγειλε πως πήρε τα αποτελέσματα της βιοψίας 1 χρόνο μετά - Το δημόσιο φέρεται πως τον κατηγόρησε ότι δεν έκανε προληπτικές εξετάσεις για να διαγνωστεί η ασθένεια εγκαίρως
Άνδρας 24