Ελλάδα

ΠΑΟΚ: Πέντε συλλήψεις έξω από το γήπεδο της Τούμπας

Πέντε οπαδοί του ΠΑΟΚ συνελήφθησαν πριν τη σημερινή (20.8.2023) αναμέτρηση των «ασπρόμαυρων» απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, έξω από το γήπεδο της Τούμπας, όπως ενημέρωσε η ΕΛΑΣ.

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο των αυστηρότερων ελέγχων από την ΕΛΑΣ στις θύρες των οργανωμένων οπαδών, οι αρχές συνέλαβαν πέντε οπαδούς του ΠΑΟΚ, έξω από το γήπεδο της Τούμπας πριν από την σέντρα της αναμέτρησης των «ασπρόμαυρων» με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο λόγος για τις συλλήψεις αφορά την κατοχή ναρκωτικών (δυο άτομα), χρήση αιχμηρού αντικειμένου (άλλα δυο άτομα), ενώ ένας είχε επάνω του πυρσό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Επιβεβαιώθηκε κρούσμα Αφρικανικής πανώλης των χοίρων στις Σέρρες - Σε συναγερμό οι Περιφέρειες της χώρας
Λόγω εξάπλωσης της νόσου, εφιστάται η προσοχή στις αρμόδιες κτηνιατρικές αρχές όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων της χώρας για την πιστή εφαρμογή των διαλαμβανόμενων στις παραπάνω σχετικές εγκυκλίους
EUROKINISSI 2