Ελλάδα

Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Το ρεβεγιόν στην πλατεία Συντάγματος

Οι εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων, το πρόγραμμα των οποίων επιμελούνται ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων ολοκληρώνεται απόψε, παραμονή Πρωτοχρονιάς, στην πλατεία Συντάγματος.

Στις 10 το βράδυ, θα αρχίσει το show που περιλαμβάνει πολλή μουσική και πυροτεχνήματα. Οικοδεσπότες της βραδιάς ο Θέμης Γεωργαντάς και η Νάντια Μπουλέ που θα καλέσουν στη σκηνή τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, για να αλλάξουν όλοι μαζί το χρόνο.

Τη μουσική θα αναλάβουν οι ΜΕΛΙSSES. Μαζί τους on stage θα βρεθούν η Ήβη Αδάμου, η Demy και η Josephine, ενώ τους καλλιτέχνες θα πλαισιώσει η βραβευμένη ομάδα γενικής γυμναστικής Wolves σε ένα φαντασμαγορικό πρόγραμμα. Στη συνέχεια, τη σκυτάλη αναλαμβάνει ο Dj Pitsi.

Να σημειωθεί πως οι ΜΕΛΙSSES προσφέρουν την αμοιβή τους από την εμφάνισή τους στη συναυλία για την Υποδοχή του 2020 για την ενίσχυση του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ).

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη 43χρονος που «έλουσε» την πρώην σύζυγό του με διαλυτικό υγρό και απείλησε να κάψει το σπίτι των γονιών της στο Ηράκλειο
Ο 43χρονος εμφανίστηκε έξω από το σπίτι των γονιών της και άρχισε να περιλούζει με διαλυτικό υγρό τόσο το αυτοκίνητο του πατέρα της, όσο και το δικό της ενώ της πέταξε το μπιτόνι «λούζοντας» και την ίδια
Όχημα της πυροσβεστικής και περιπολικό της αστυνομίας
Ταυτοποιήθηκε το δεύτερο άτομο που αναζητούνταν για την υπόθεση της δολοφονίας του 20χρονου στην Καλαμαριά
Πρόκειται για τον νεαρό, ο οποίος φαίνεται σε βίντεο να τρέχει επί της οδού Αργοναυτών, μαζί με τον 19χρονο και τον Κλεομένη, λίγο πριν το θύμα αφήσει την τελευταία του πνοή δίπλα σε κάδο απορριμμάτων
Ο 20χρονος που δολοφονήθηκε στην Καλαμαριά