Ελλάδα

Πάσχα: Φεύγουν και οι τελευταίοι Αθηναίοι – Γεμάτα τα πλοία στα λιμάνια, αυξημένη κίνηση στα ΚΤΕΛ

Με λιακάδα φεύγουν από την Αθήνα οι τελευταίοι εκδρομείς του Πάσχα, καθώς σήμερα Μεγάλη Παρασκευή (3.5.2024) συνεχίζεται η μεγάλη έξοδος, ενώ όσοι έφυγαν τη Μεγάλη Πέμπτη οπλίστηκαν με υπομονή και βρέθηκαν αντιμέτωποι με ουρές χιλιομέτρων.

Μπορεί ο καιρός στην Αθήνα να είναι ηλιόλουστος, ωστόσο οι ταξιδιώτες κατά την έξοδο του Πάσχα θα συναντήσουν βροχές και συννεφιά στο δρόμο για την επαρχία ή για τα νησιά. Αυξημένη κίνηση αναμένεται και σήμερα Μεγάλη Παρασκευή τόσο στους δρόμους, όσο στα λιμάνια, στο αεροδρόμιο και στα ΚΤΕΛ. 

Οι Αθηναίοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να φύγουν για να περάσουν λίγες μέρες ξεκούρασης. Η έξοδος των εκδρομέων θα συνεχιστεί σήμερα και το Μεγάλο Σάββατο.

Στο λιμάνι του Πειραιά η κίνηση είναι αυξημένη, ενώ οι ταξιδιώτες σχηματίζουν ουρές έξω από τα πλοία για να επιβιβαστούν στα πλοία προς τα νησιά.

Στα ΚΤΕΛ από χθες επικρατεί το αδιαχώρητο, ενώ γεμάτες φεύγουν οι πτήσεις για δημοφιλής πασχαλινούς προορισμούς. 

 

Χθες Μεγάλη Πέμπτη πάνω από 84.000 οχήματα αναχώρησαν από την Αττική και περίπου 18.000 από τη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με στοιχεία από την Τροχαία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καταδίωξη από την Καστοριά μέχρι την Κοζάνη τεσσάρων δραστών με 43 κιλά κάνναβη – Φωτογραφίες από τα ναρκωτικά και τα αυτοκίνητα
Στη διάρκεια της καταδίωξης, οι δράστες ξεφορτώθηκαν τα ναρκωτικά στην Καστοριά, συνέχισαν την πορεία τους προς την Κοζάνη όπου και συνελήφθησαν
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας
Καρυστιανού – Ρούτσι: «Μην πειράξετε τα ονόματα των θυμάτων» – «Καμία βεβήλωση του μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη»
«Το θέμα με τα ονόματα των θυμάτων είναι κάτι που μας αφορά, που μας αγγίζει, είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει η Πολιτεία που τα σκότωσε», είπε η Μαρία Καρυστιανού
Η Μαρία Καρυστιανού και ο Πάνος Ρούτσι κάνουν δηλώσεις στου Ζωγράφου
60