Ελλάδα

Πάτρα: Δύο 15χρονοι πούλησαν τα ναρκωτικά στον μαθητή που κατέρρευσε – Συνελήφθησαν οι ανήλικοι και οι γονείς τους

Στις 8 οι συλλήψεις, ανάμεσά τους και ο 13χρονος που έκανε την χρήση - Κατασχέθηκαν 2 τηλέφωνα - Με σπασμούς και σε άθλια κατάσταση μεταφέρθηκε ο μαθητής στο νοσοκομείο

Οκτώ άτομα συνελήφθησαν συνολικά για το σοβαρό περιστατικό με τον μαθητή ο οποίος μετά από χρήση ναρκωτικών κατέρρευσε μέσα στο σχολείο του στην Πάτρα. Μέσα σε αυτούς είναι τόσο ο 13χρονος μαθητής όσο και δύο 15χρονοι που του πούλησαν την κάνναβη.

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Παρασκευής (07.11.2025) σε Γυμνάσιο σχολείο της Πάτρας. Ο μαθητής μετά από τη χρήση των ναρκωτικών βρέθηκε στο προαύλιο ημιλιπόθυμος, με δυσκολία στην αναπνοή και έχοντας σπασμούς. Αμέσως σήμανε συναγερμός και ο 13χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στο Ρίο. Από τότε νοσηλεύεται και φαίνεται πως η κατάσταση της υγείας του έχει σταθεροποιηθεί.

Οι αρχές προχώρησαν κατευθείαν σε έρευνα για να αποδειχθεί ποιος πούλησε τα ναρκωτικά στο παιδί και αν και άλλοι μαθητές έκαναν χρήση κάνναβης μέσα στο σχολείο τους.

Από την έρευνα αποδείχθηκε πως ο 13χρονος αγόρασε κάνναβη από δύο 15χρονους μαθητές για 15 ευρώ. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τόσο τους ανήλικους (μαζί και ο 13χρονος που κατηγορείται μόνο για χρήση) αλλά και 5 γονείς των ανήλικων που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους.

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα και στα σπίτια των συλληφθέντων όπου κατασχέθηκαν 2 τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας, ενώ, συνεχίζονται οι έρευνες προκειμένου να διακριβωθεί η πηγή προέλευσης των ναρκωτικών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο με τους αστυνομικούς μέσα σε καταυλισμό Ρομά στη Θεσσαλονίκη - Eντατικοί έλεγχοι στα αυτοκίνητα των κατοίκων
Μήνυμα ειρήνης από τους εκπροσώπους του καταυλισμού - Ανησυχία από τους Ρομά για τους ελέγχους μέσα στα σπίτια καθώς στον καταυλισμό υπάρχουν 500 παιδιά
Αστυνομικοί
Γρίφος με το καμένο αυτοκίνητο και την απανθρακωμένη σορό στη Βοιωτία - Τα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία
Στη φωτογραφία που εξασφάλισε το newsit.gr φαίνεται το καμένο αυτοκίνητο, στο πίσω κάθισμα του οποίου βρέθηκε το πτώμα του άνδρα - Εξετάζεται η σύνδεση με τη δολοφονία του 42χρονου στην Αράχωβα
Το καμένο αυτοκίνητο στη Βοιωτία