Ελλάδα

Πάτρα: Η στιγμή που ξεσπά η φωτιά στην στέγη του Zara Home – Οι μαθητές από το ξενοδοχείο φωνάζουν έντρομοι και τρέχουν να ξεφύγουν

Τραυματισμός δεν υπήρξε παρά μόνο μια γυναίκα από το ξενοδοχείο αντιμετώπισε αναπνευστικά προβλήματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για πρώτες βοήθειες.

Υπό έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά που ξέσπασε στο κατάστημα Zara Home στην Πάτρα ενώ είχε εκκενωθεί και το ξενοδοχείο που βρισκόταν από πάνω.

Η φωτιά ξεκίνησε όπως φαίνεται και στο βίντεο του flamis από το κατάστημα Zara Home με αποτέλεσμα να αρπάξει η στέγη του καταστήματος, τρομοκρατώντας τους μαθητές που βρίσκονταν στο ξενοδοχείο στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα κάποιοι μαθητές από σχολείο των Φιλιατρών που φιλοξενούνται στο διπλανό ξενοδοχείο Galaxy έχουν δει την φωτιά και αρχίζουν και φωνάζουν καθώς φούντωσε άμεσα.

Πυκνοί μαύροι καπνοί γέμισαν την Πάτρα, όμως η παρέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση.

Στο σημείο έσπευσαν 20 πυροσβέστες με 7 οχήματα και κλιμακοφόρο όχημα της πυροσβεστικής.

σύμφωνα με πληροφορίες έχει εκκενωθεί ξενοδοχείο που βρίσκεται πάνω από το κατάστημα και στο οποίο διέμεναν μαθητές Γυμνασίου από σχολείο των Φιλιατρών.

Τραυματισμός δεν υπήρξε παρά μόνο μια γυναίκα από το ξενοδοχείο αντιμετώπισε αναπνευστικά προβλήματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για πρώτες βοήθειες.

Φωτιά στην Πάτρα
Μια γυναίκα μεταφέρθηκε με αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομείο

Φωτιά στην Πάτρα patra fwtia

Πυκνοί μαύροι καπνοί κάλυψαν την ευρύτερη περιοχή, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους και τους περαστικούς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξεκίνησε η λήψη οργάνων από τον 14χρονο Σπύρο που πνίγηκε στον Άραχθο ποταμό - Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη νεφροί και ήπαρ
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες οι πνεύμονες και η καρδιά είχαν εκτεταμένη ζημιά από τη παραμονή του παιδιού στον βυθό και κρίθηκαν ακατάλληλα για μεταμόσχευση
Ο ποταμός Άραχθος
Το Δημόσιο ρίχνει ευθύνες στον αστυνομικό για την καθυστέρηση διάγνωσης καρκίνου: «Δεν αναζήτησε εγκαίρως τη βιοψία»
Ο αστυνομικός που πλέον έχει μεταστατικό καρκίνο, κατήγγειλε πως πήρε τα αποτελέσματα της βιοψίας 1 χρόνο μετά - Το δημόσιο φέρεται πως τον κατηγόρησε ότι δεν έκανε προληπτικές εξετάσεις για να διαγνωστεί η ασθένεια εγκαίρως
Άνδρας 11
Αποκαλυπτικές συνομιλίες του κυκλώματος που μοίραζε «μαϊμού» επιδόματα αναπηρίας σε υγιείς ανθρώπους στο Αγρίνιο - «Της έδωσες ηρεμιστικό;»
Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης χορηγούσαν στους πελάτες ηρεμιστικά για να μπουν σε καταστολή και να πείσουν τις επιτροπές πως χρειάζονται το επίδομα αναπηρίας
Κύκλωμα με «μαϊμού» ειδόματα