Ελλάδα

Πάτρα: Μήνυση από τον πατέρα του 13χρονου που τραυματίστηκε σε challenge του TikTok – Καλούνται μαθητές για κατάθεση

Ήδη η ασφάλεια Πάτρας έχει προσαγάγει συμμαθητές του παιδιού

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τον τραυματισμό του παιδιού του, που υπέστη κάταγμα στο κρανίο του κατά τη διάρκεια ενός challenge του TikTok, μέσα στο γυμνάσιο της Πάτρας, κατέθεσε ο πατέρας του 13χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24.gr, μετά την μήνυση που κατέθεσε ο πατέρας, η ασφάλεια Πάτρας προσήγαγε συμμαθητές του 13χρονου, λαμβάνοντας καταθέσεις με ιδιαίτερη προσοχή, λόγω και του νεαρού της ηλικίας των παιδιών. Ο ανήλικος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, μετά από σοβαρό τραυματισμό που υπέστη την ώρα που έκανε μία πρόκληση της πλατφόρμας του TikTok.

Αυτό που αναζητείται είναι εάν υπήρξε δόλος κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού δοκιμασίας. Δηλαδή εάν οι μαθητές εσκεμμένα άφησαν τον 13χρονο να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί.

Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας

O υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση.

«Ενημέρωση από ΓΝ Παίδων Καραμανδάνειο. Νοσηλεύεται παιδί με κάταγμα κρανίου 13 χρονών μετά από τσάλεντζ που αντί να προσγειωθεί με τα πόδια προσγειώθηκε με το κεφάλι. Έχουν γίνει όλες οι προβλεπόμενες εξετάσεις. Είναι σε καλή κατάσταση….όλο αυτό εξελίσσεται σε μία μάστιγα. Προστατέψτε τα παιδιά σας», αναφέρει στο tweet του ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Δεν διατρέχει κίνδυνο

Σύμφωνα με την Διοικήτρια του νοσοκομείου, Ασπασία Ρηγοπούλου, με την οποία συνομίλησε το tempo24, το παιδί βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Μεταφέρθηκε και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου όπου αφού υπεβλήθη σε αξονική εγκεφάλου διαπιστώθηκε πως δεν είχε κάποιο εσωτερικό αιμάτωμα ώστε να κριθεί αναγκαία χειρουργική επέμβαση.

Την Δευτέρα έχει προγραμματιστεί να υποβληθεί και σε μαγνητική τομογραφία κι αν όλα πάνε καλά, κάτι για το οποίο αισιοδοξούν οι ιατροί του Καραμανδανείου, το παιδί θα πάρει εξιτήριο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η στιγμή που ο Παλαιστίνιος έχει αρπάξει το τσαντάκι του 34χρονου πριν τον χτυπήσει με το μπουκάλι στο κεφάλι
Στο οπτικό υλικό που εξασφαλίσαμε, ο 24χρονος Παλαιστίνιος έχει ήδη αρπάξει το τσαντάκι από τον 34χρονο και προσπαθεί να διαφύγει από το σημείο, ενώ το θύμα τον καταδιώκει
Η στιγμή που ο Παλαιστίνιος έχει αρπάξει το τσαντάκι του 34χρονου πριν τον χτυπήσει με το μπουκάλι στο κεφάλι
4
Ιός του Δυτικού Νείλου: Συναγερμός του ΕΟΔΥ με 87 κρούσματα και 7 θανάτους στην Ελλάδα το 2025
Το Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανακοίνωσε ότι από την αρχή της περιόδου του 2025 έχουν καταγραφεί 87 κρούσματα λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου στην Ελλάδα, εκ των οποίων 7 κατέληξαν
Κουνούπι
Το σπίτι των 300.000 ευρώ και οι ψεύτικες συνταγογραφήσεις της 62χρονης που έθαψε τη μητέρα της στην Βοιωτία - «Είναι πανέξυπνη και θεατρίνα»
«Το διαζύγιο ήταν πολεμικό, χαίρομαι που δεν είχα καμία επαφή μαζί της - Η μάνα της είχε πολλά προβλήματα, ο γιος πας έκοψε επαφές από τις αρχές του 2021» αποκαλύπτει ο πρώην σύζυγος της 62χρονης
Το σημείο που είχε θάψει η 62χρονη την ηλικιωμένη μητέρα της
2
Μαρία Καρυστιανού: «Έχουμε δικαίωμα στην εκταφή, τα οστά του παιδιού μου είναι δικά μου, όχι κρατική περιουσία»
«Η πρόεδρος του Αρείου Πάγου ότι έχει γίνει εξαιρετική ανάκριση και έκλεισε σωστά η υπόθεση, όταν την ίδια μέρα προέκυψαν στοιχεία από το Γενικό Χημείο του Κράτους με 17 δείγματα ξυλολίου», τονίζει η Μαρία Καρυστιανού
Η Μαρία Καρυστιανού 32