Ελλάδα

Πάτρα: Πάνω από τρεις ώρες κράτησε η κατάθεση του πατριού της Ρούλας Πισπιρίγκου

Για πάνω από τρεις κατέθετε ο πατριός της Ρούλας Πισπιρίγκου ενώπιον των έμπειρων αστυνομικών του τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Οι ανακριτικοί υπάλληλοι μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κάτω Αχαΐας για την κατάθεση του, καθώς θεωρείται από τα στενά συγγενικά πρόσωπα της Ρούλας Πισπιρίγκου σύμφωνα με το tempo24.news.

Η κατάθεσή του έχει τη δική της βαρύτητα, καθώς ήταν από τα πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος που είχαν στενή, σχεδόν καθημερινή, σχέση με τους γονείς των αδικοχαμένων παιδιών.

Μάλιστα, τόσο η Ρούλα, όσο και η αδερφή της Δήμητρα, είναι στενά συνδεδεμένες μαζί του και τον βλέπουν σαν δεύτερο πατέρα τους.

Ο ίδιος ο πατριός της Ρούλας Πισπιρίγκου βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της κατηγορούμενης, μαζί με τη μητέρα και την αδερφή της, την οποία και επισκέπτεται στις Φυλακές.

Η κατάθεσή του για τα όσα συνέβαιναν στο σπίτι του ζευγαριού και κυρίως για τις κρίσιμες ημέρες πριν από τους θανάτους των παιδιών, θα φωτίσει σημεία της υπόθεσης, σε συνδυασμό με τα όσα κατέθεσε η μητέρα της κατηγορούμενης και με τα όσα θα καταθέσει η αδερφή της Δήμητρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
SEAJETS: Δίπλα στους κατοίκους των νησιών – Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στην Αλόννησο
Με κοινό όραμα τη θωράκιση της υγείας στο νησί, με πνεύμα συνεργασίας και δράσης, η SEAJETS, ο Μάριος Ηλιόπουλος και ο Δήμος Αλοννήσου ένωσαν τις δυνάμεις τους για την υλοποίηση μιας σημαντικής υγειονομικής δράσης
Στιγμιότυπο από οφθαλμολογική εξέταση κατά τη διάρκεια της δράσης
Ανανεώθηκε πριν 2 λεπτά
Εθνικός Χάρτης Δεδομένων ESG: Μια καινοτόμα πρωτοβουλία για την βιωσιμότητα των ελληνικών επιχειρήσεων
Συγκεντρώνει, αναλύει και οπτικοποιεί έως σήμερα δεδομένα από 14.293 επιχειρήσεις από τις 13 περιφέρειες της χώρας καλύπτοντας 11 κλάδους οικονομικής δραστηριότητας
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Δύο τροχαία με λεωφορεία και τραμ σε διάστημα 2 μηνών: Αίτια και ομοιότητες των συγκρούσεων σε Βούλα και Πειραιά με 77 τραυματίες
Οι δύο περιπτώσεις οδηγών ΜΜΜ που ένιωσαν αδιαθεσία μέσα σε διάστημα 2 μηνών, και προκάλεσαν τροχαία ατυχήματα και τραυματισμένους επιβάτες - Τι συνέβη στη σύγκρουση των 2 λεωφορείων και του λεωφορείου με τραμ
Σύγκρουση αστικού λεωφορείου του ΟΑΣΑ με συρμό του τράμ στον Πειραιά
2
Gov.gr : Νομικά πρόσωπα και πολίτες μπορούν να συνυπογράφουν έγγραφα μέσω μιας νέας υπηρεσίας
Η «Ψηφιακή βεβαίωση ή συνυπογραφή προτυποποιημένου ιδιωτικού εγγράφου» αποτελεί επέκταση των υπηρεσιών «Ψηφιακή βεβαίωση εγγράφου» και «Ψηφιακή βεβαίωση ιδιωτικού συμφωνητικού»
Gov.gr : Νομικά πρόσωπα και πολίτες μπορούν να συνυπογράφουν έγγραφα μέσω μιας νέας υπηρεσίας