Ελλάδα

Πάτρα: Τι απαντά το ΕΚΑΒ για τον θάνατο της Ίριδας – «Φτάσαμε σε 7 λεπτά, δεν χάσαμε το δρόμο»

Τα όσα συνέβησαν το πρωινό της Κυριακής 21 Μαρτίου 2021 όταν η Ίριδα έχασε τη ζωή της μέσα στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα ανέφερε στο LIVE NEWS ο πρόεδρος εργαζομένων του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας, Γιάννης Θεοδωρόπουλος.

Όπως ανέφερε ο κ. Θεοδωρόπουλος, το ΕΚΑΒ δέχθηκε την πρώτη και μοναδική κλήση στις 11:37 το πρωί της Κυριακής και το πλήρωμα της κινητής μονάδας έφτασε στο σπίτι στην Πάτρα έπειτα από 7 λεπτά.

«Φτάσαμε σε επτά λεπτά, δεν νομίζω ότι είναι αρκετή ώρα για μια απόσταση 3-4 χιλιομέτρων» τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας, υπογραμμίζοντας πως «το όχημα του ΕΚΑΒ δεν έχασε το δρόμο».

Κάτι τέτοιο άλλωστε είχε υποστηρίξει η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, αναφέροντας μάλιστα ότι είχε κατέβει και στο δρόμο για να βρει το ασθενοφόρο.

«Το μωρό ήταν στην κουζίνα όταν έφτασε το προσωπικό του ΕΚΑΒ και το κρατούσε μια γυναίκα» τόνισε ο κ. Θεοδωρόπουλος, προσθέτοντας ότι ο έμπειρος γιατρός του ΕΚΑΒ έκανε προσπάθεια ανάνηψης του μωρού για περίπου 10 λεπτά, κάτι που όμως δεν είχε αποτέλεσμα.

Επίσης, ο Γιάννης Θεοδωρόπουλος τόνισε πως στο σπίτι την ώρα που έφτασε το ασθενοφόρο βρίσκονταν δύο γυναίκες και ένας άνδρας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σε επιτήρηση 25 άτομα στη Λάρισα εξαιτίας του αιμορραγικού πυρετού - Ομαλά εξελίσσεται η υγεία της γιατρού που νοσεί
Η γιατρός νοσηλεύεται σε ειδικό θάλαμο του νοσοκομείου, ενώ σε επιτήρηση έχουν μπει και οι υπόλοιποι υγειονομικοί που ήρθαν σε επαφή μαζί τους, καθώς και η οικογένεια του κτηνοτρόφου που πέθανε
Τζάνειο Νοσοκομείο
Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο οδηγός του φορτηγού – Ο 9χρονος που σώθηκε ζητά τον πατέρα και τον αδερφό του
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά το παιδί που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο κοιμόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου την ώρα του τροχαίου δυστυχήματος
Θανατηφόρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη