Ελλάδα

Πειραιάς: Αστυνομικός συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου

Ο άνδρας της ΕΛ.ΑΣ. κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά το ανήλικο θύμα του το 2019

Ένας αστυνομικός συνελήφθη την Τρίτη (11.02.2025) στον Πειραιά για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου, «ανίκανου προς αντίσταση».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., σε επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πειραιά, συνελήφθη αστυνομικός, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα από αρμόδιο ανακριτή.

Ο άνδρας της ΕΛ.ΑΣ. κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά το ανήλικο θύμα του το 2019.

Επισημαίνεται ότι για την υπόθεση σε βάρος του αστυνομικού, είχε κινηθεί η προβλεπόμενη πειθαρχική διαδικασία, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το κινητό της 38χρονης θα δώσει απαντήσεις για την έκρηξη στη Θεσσαλονίκη - «Πιόνια» η ίδια και ο άστεγος που νοίκιασε τη «γιάφκα»
Οι τρομερές ομοιότητες με παλαιότερο χτύπημα σε τράπεζα και η προειδοποίηση από τον άνθρωπο που είναι ο νούμερο ένα ύποπτος ως ο οργανωτής
Θεσσαλονίκη: Το κινητό της 38χρονης θα δώσει απαντήσεις για την έκρηξη – «Πιόνια» η ίδια και ο άστεγος που νοίκιασε τη «γιάφκα» 4