Ελλάδα

Πειραιάς: Αυτό ήταν το πρώτο πλοίο στο λιμάνι για το 2020

"Ποδαρικό" έκανε στο λιμάνι του Πειραιά το πρώτο πλοίο που κατέπλευσε για το 2020. Αυτό ήταν το OLYMPUS, της εταιρείας SEA SPEED FERRIES.

Το επιβατικό/οχηματαγωγό πλοίο έφτασε στο λιμάνι στις 02:52 το πρωί, μετέφερε περίπου 80 επιβάτες και εκτελούσε το δρομολόγιο Ρέθυμνο-Σαντορίνη-Μήλος-Πειραιάς.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, στις 04:00 τα ξημερώματα της πρωτοχρονιάς ακολούθησε το επιβατικό/οχηματαγωγό πλοίο «Πρέβελης».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα τρία αναπάντητα ερωτήματα γύρω από το θάνατο του 43χρονου που βρέθηκε κρεμασμένος στην αποθήκη του σπιτιού του στο Κερατσίνι
Το θρίλερ που διήρκησε για τρεις ολόκληρες ημέρες ξεκίνησε το μεσημέρι της 28ης Απριλίου, όταν ο 43χρονος άνδρας είχε επιστρέψει μαζί με τον πεθερό του από το γιατρό
Ο Σπύρος Σέββος