Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Πειραιάς: «Ένιωσε αδιαθεσία και έπεσε κάτω» λέει ο πατέρας του 18χρονου που κατέρρευσε στο κλαμπ

Πειραιάς: «Ένιωσε αδιαθεσία και έπεσε κάτω» λέει ο πατέρας του 18χρονου που κατέρρευσε στο κλαμπ

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή που πραγματοποιήθηκε στη σορό του 18χρονου που πέθανε μετά από διασκέδαση σε κλαμπ στον Πειραιά τα ξημερώματα του Σαββάτου (27/01/2024).

Τα πρώτα ευρήματα δεν είναι αρκετά για γίνει γνωστός ο λόγος του θανάτου του 18χρονου σε κλαμπ στον Πειραιά ενώ αναμένονται οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Ο πατέρας του 18χρονου μίλησε στην εκπομπή Tlive της Τατιάνας Στεφανίδου και μίλησε για όσα του μετέφεραν οι φίλοι του γιού του για τη μοιραίο βράδυ.

«Ήταν μια παρέα 7 ατόμων, είχαν πάρει ένα μπουκάλι βότκα και γλεντούσαν. Και κάποια στιγμή ένιωσε μία αδιαθεσία και έπεσε κάτω. Έπιασε, μου είπαν, το στήθος του και έπεσε» είπε.

Μάλιστα η παρέα είπε στον πατέρα πως δεν είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και ξεκαθάρισε πως ο γιός του δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας και ήταν αθλητικός τύπος.

«Έπαιζε μπάσκετ, λίγο ποδόσφαιρο και τώρα τελευταία χόρευε», τόνισε χαρακτηριστικά.</

Σοκαρισμένοι οι συγγενείς του 18χρονου

Στην εκπομπή Tlive μίλησαν και συγγενείς του 18χρονου, με έναν από αυτούς να κάνει γνωστό πως ήταν φοιτητής στην Αθήνα.

«Μια χαρά παιδί ήταν, έμενε μόνο του. Του είχαν νοικιάσει οι γονείς κάποιο δωμάτιο στην Αθήνα», τόνισε αρχικά ενώ σύμφωνα με το νοσοκομείο είπε πως «πέθανε καρδιά. Τώρα, ποια εικόνα υπάρχει δεν ξέρω». 

«Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ, είναι άδικο. Είχε έρθει για σπουδές εδώ. Δεν ξέρω γιατί έγινε, στα καλά καθούμενα, 18 χρονών παιδί» είπε άλλος συγγενής. 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις