Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Πειραιάς: Οι εργαστηριακές εξετάσεις θα «φωτίσουν» τα αίτια θανάτου του 18χρονου στο κλαμπ – Τι έδειξε η ιατροδικαστική

Πειραιάς: Οι εργαστηριακές εξετάσεις θα «φωτίσουν» τα αίτια θανάτου του 18χρονου στο κλαμπ – Τι έδειξε η ιατροδικαστική

Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων αναμένεται να ρίξουν άπλετο φως στο θρίλερ με τον θάνατο του 18χρονου τα ξημερώματα του Σαββάτου (27.01.2024) σε κλαμπ στον Πειραιά.

Η νεκροψία-νεκροτομή που πραγματοποιήθηκε στη σορό του άτυχου παιδιού που βρήκε αιφνίδιο θάνατο σε κλαμπ στον Πειραιά, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, ωστόσο τα πρώτα ευρήματα δεν είναι αρκετά για να αποτυπώσουν τους παράγοντες που οδήγησαν στην ανακοπή του 18χρονου φοιτητή.

Έτσι, οι τοξικολογικές και ιστολογικές που θα γίνουν, αναμένεται να λύσουν το γρίφο με τα αίτια θανάτου του 18χρόνου και αν αντιμέτωπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας. Την ίδια ώρα, η εργαστηριακή έρευνα θα πραγματοποιηθεί προκειμένου να διαπιστωθεί, εάν είχε πιει και σε τί ποσότητα ο νεαρός, αλλά και αν ήταν υπήρξε κατανάλωση νοθευμένου αλκοόλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται ότι έχουν βρεθεί και στοιχεία εισρόφησης, δηλαδή το παιδί να έκανε εμετό ενώ δεν είχε τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα να υπάρχει εν μέρει απόφραξη της αεροφόρου οδού.

Σε κάθε περίπτωση, οι εργαστηριακές εξετάσεις θα δείξουν εάν ο θάνατος του 18χρονου προκλήθηκε από κάποιο καρδιολογικό πρόβλημα ή από κάποιο άλλον παράγοντα, όπως αλκοόλ κτλ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις