Ελλάδα

Πειραιάς: Παράταση 24 ωρών για το προσκύνημα στην Αγία Ζώνη

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης των πιστών η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς αποφάσισε η Αγία Ζώνη της Παναγίας να παραμείνει για ακόμη ένα 24ωρο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου για προσκύνημα.

Σύμφωνα με την Μητρόπολη Πειραιά, χιλιάδες συρρέουν καθ’ όλη την διάρκεια του 24ώρου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πειραιώς, όπου τίθεται σε προσκύνημα η Τίμια Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου, «το μοναδικό Θεομητορικό κειμήλιο από τον επίγειο βίο της Παναγίας μας» όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης, ο καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ, έδωσε την άδειά του ώστε η Αγία Ζώνη να παραμένει προς προσκύνημα για ένα ακόμη εικοσιτετράωρο.

Έτσι, η Τιμία Ζώνη της Παναγίας, θα αναχωρήσει από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πειραιώς τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, στις 12:00 το μεσημέρι.

zoni panagia

Σημειώνεται πως και σήμερα Σάββατο (12.11) πλήθος πιστών αψήφησε την κακοκαιρία και στήθηκε στην ουρά έξω από την εκκλησία για να προσκυνήσει την Αγία Ζώνη.

peiraias zoni peiraias zoni

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πρόστιμο 270.000 ευρώ και 5 μήνες φυλάκιση σε συνταξιούχο νε τη βούλα του ΣτΕ – Είχε σκοτώσει με τσάπα 8 κουτάβια
Το Συμβούλιο Επικρατείας με την απόφασή του έκρινε ότι δεν παραβιάζονται οι συνταγματικοί κανόνες και μπορεί να υπάρξει ταυτόχρονα πρόστιμο και ποινή φυλάκισης
Κουτάβια 1
Αφροδίτη Γεωργούση για Πέτρο Φιλιππίδη: «Στη δίκη είπαν ότι δεν είμαστε αρκετά όμορφες για να μας βιάσει»
Η ηθοποιός μίλησε για όσα κατήγγειλε σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη και πώς βιώσε όλα όσα έγιναν στο δικαστήριο: «Ο λόγος που κατήγγειλα είναι για να βγάλω επιτέλους από μέσα μου όλα αυτά που είχα, να λυτρωθώ και να προστατέψω άλλα κορίτσια»
Η Αφροδίτη Γεωργούση
4
Μεγάλη φωτιά στην περιοχή Κουνούπι στην Αργολίδα - Ήχησε ξανά το 112 «απομακρυνθείτε προς Πόρτο Χέλι»
Στο σημείο έφτασαν και επιχειρούν 44 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων της 9ης ΕΜΟΔΕ και 14 οχήματα ενώ ρίψεις νερού πραγματοποιούν 4 αεροπλάνα και 2 ελικόπτερα
Φωτιά στο Κουνούπι Αργολίδας
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες
3
«Σφίγγα» ο 50χρονος που έπνιξε την 59χρονη αδελφή του με σακούλα στη Θεσσαλονίκη - Το σημείωμα που είχε αφήσει στην πολυκατοικία
Σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι είχε προηγηθεί διαπληκτισμός με την 59χρονη τους ενώ επαναλάμβανε ότι θα μιλήσει μόνο παρουσία δικηγόρου. Ενώπιον του εισαγγελέα σήμερα
Το θύμα της δολοφονίας στη Θεσσαλονίκη 5