Ελλάδα

Πειραιάς: Τρεις ώρες αναμονή για να προσκυνήσουν οι πιστοί την Αγία Ζώνη της Παναγίας

Κοσμοσυρροή υπήρξε και σήμερα Κυριακή έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά με εκατοντάδες πιστούς να περιμένουν για ώρες προκειμένου να προσκυνήσουν την Αγία Ζώνη της Παναγίας.

Η αναμονή των πιστών το απόγευμα της Κυριακής για να προσκυνήσουν ξεπερνούσε τις τρεις ώρες όπως ανέφερε το Piraeus Press.

Μάλιστα το Σάββατο δόθηκε παράταση και αντί για σήμερα Κυριακή η αναχώρηση της Αγίας Ζώνης για το Άγιο Όρος θα γίνει τη Δευτέρα στις 12:00 μμ. Δεν είναι λίγοι οι πιστοί που ζητούν να δοθεί και νέα παράταση καθώς είναι πολλοί εκείνοι απ’ όλη την Αττική που δεν κατάφεραν τελικά να πάνε να προσκυνήσουν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δύο συρμοί του Μετρό Θεσσαλονίκης βρέθηκαν στην ίδια γραμμή - «Εντάσσεται στην κανονική λειτουργία και δεν αποτελεί έκτακτο συμβάν»
«Η απόσταση μεταξύ των συρμών καθορίζεται και παρακολουθείται από το αυτόματο σύστημα και το Κέντρο Ελέγχου», υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία λειτουργίας και συντήρησης του Μετρό, THEMA
Δύο συρμοί του Μετρό Θεσσαλονίκης στην ίδια γραμμή
Συνελήφθη 47χρονος που «ρήμαζε» καταστήματα στην Αττική από το 2011 – Είχε αποφυλακιστεί το 2024
Ο 47χρονος δράστης ήταν γνώριμος των Αρχών από το 2011 για δεκάδες ληστείες και κλοπές, ενώ αποφυλακίστηκε στις 31 Δεκεμβρίου του 2024 και μία εβδομάδα μετά έκανε το πρώτο του χτύπημα σε καφετέρια στο Πόρτο Ράφτη
Στιγμιότυπο