Ελλάδα

Πέλλα: Καταδικάστηκε δάσκαλος γιατί έδειχνε σε μαθητές βίντεο με ακατάλληλο περιεχόμενο

«Δεν έδειξα κανένα βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου στα παιδιά», ισχυρίστηκε ο δάσκαλος

Ένας δάσκαλος στην Πέλλα καταδικάστηκε σε φυλάκιση 15 μηνών, με 3ετή αναστολή, επειδή έδειξε σε μαθητές της 6ης δημοτικού βίντεο με ακατάλληλο περιεχόμενο.

Ο κατηγορούμενος δάσκαλος σε σχολείο στην Πέλλα κρίθηκε ένοχος από το Εφετείο για απεικόνιση πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα σε ανήλικους, κατά συρροή, με την αναγνώριση δύο ελαφρυντικών (πρότερο έντιμο βίο και μεταγενέστερη καλή συμπεριφορά).

Η υπόθεση καταγγέλθηκε σε σχολείο της Πέλλας το 2018, ενώ σύμφωνα με τη δικογραφία, το περιστατικό έγινε στην αυλή του δημοτικού, με τον κατηγορούμενο να καταγγέλλεται ότι έδειξε το επίμαχο βίντεο σε οκτώ μαθητές.

«Δεν έδειξα κανένα βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου στα παιδιά», απολογήθηκε ο δάσκαλος, αρνούμενος την κατηγορία. Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 21 μηνών, με 3ετή αναστολή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στον Φενεό Κορινθίας - Δυο συλλήψεις για εμπρησμό, έκοβαν με τροχό και έκαναν ηλεκτροκόλληση μέσα στο δάσος
Η φωτιά καίει σε δύσβατη περιοχή στην ορεινή Κορινθία - Σε ξενοδοχεία θα φιλοξενηθούν όσοι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους - Οι φλόγες ξεκινήσαν σε χώρο που οργανώνονταν ένα rave πάρτι
Φωτιά στον Φενεό Κορινθίας 5
«Καμπανάκι» για τις ευπαθείς ομάδες από τον καύσωνα - Νέες οδηγίες από την Πολιτική Προστασία
Η Πολιτική Προστασία εφιστά την προσοχή στα άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, ώστε να αποφευχθούν προβλήματα υγείας, όπως θερμική εξάντληση και θερμοπληξία
Υψηλές θερμοκρασίες στο κέντρο της Αθήνας