Ελλάδα

Περιπέτεια στον αέρα για τον πρώην υπ. Εξωτερικών

Αεροσκάφος των "Κυπριακών Αερογραμμών", με 98 επιβάτες παρουσίασε τεχνικό πρόβλημα.

Στο αεροσκάφος που επέστρεψε στο αεροδρόμιο Λάρνακας 45 λεπτά από την απογείωση του βρισκόταν και ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Πέτρος Μολυβιάτης. Το αεροπλάνο την ώρα που πετούσε πάνω από τη Ρόδο, ο πιλότος εντόπισε τεχνικό πρόβλημα στο ηλεκτρονικό σύστημα.

 
Ο εκπρόσωπος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων των “Κυπριακών Αερογραμμών” Κυριάκος Κυριάκου ανέφερε ότι η προσγείωση του αεροσκάφους έγινε απολύτως ομαλά, χωρίς σε καμιά περίπτωση να τεθεί σε κίνδυνο η πτήση.
 
Ο κ. Κυριάκου σημείωσε πως “στους επιβάτες προσφέρθηκε γεύμα και έγιναν διευθετήσεις ώστε να αναχωρήσουν με την επόμενη πτήση των Κυπριακών Αερογραμμών, τη CY 336 στις 16:15”.
 
Μεταξύ των επιβατών ήταν η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Κύπρου Σωτηρούλα Χαραλάμπους και ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος Πέτρος Μολυβιάτης, οι οποίοι και θα αναχωρήσουν με την πτήση των 16:15.
 
 
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ηλικιωμένοι ξεγέλασαν απατεώνα που παρίστανε υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ για να τους κλέψει στα Γλυκά Νερά
Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι κατάλαβε την απάτη, αφού είχε πέσει ξανά θύμα εξαπάτησης, με αποτέλεσμα να κάνει ότι τον πιστεύει αλλά στην πραγματικότητα είχε ειδοποιήσει την αστυνομία
Γλυκά Νερά
11
Νεαρός έβαλε το πίτμπουλ του να επιτεθεί σε 30χρονο για να τον ληστέψει στην Ομόνοια - «Με έριξε κάτω και το σκυλί με δάγκωνε»
Ο δράστης όταν εντόπισε τον 30χρονο ξεκίνησε να τον γρονθκοπεί, ενώ την ώρα που το θύμα ζήτησε βοήθεια εκείνος έδωσε εντολή στο σκυλί να επιτεθεί
Σκύλος
15