Ελλάδα

Περιστέρι: Με 2 ονόματα και 3 ημερομηνίες γέννησης ο Πακιστανός δολοφόνος της Νικολέτας

Μυστήριο καλύπτει το ποιος πραγματικά είναι ο Πακιστανός που – όπως ο ίδιος ομολόγησε στους αστυνομικούς – δολοφόνησε τη 17χρονη Νικολέτα στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο Πακιστανός που είχε σχέση με την κοπέλα από το Περιστέρι, δεν είχε χαρτιά.

Επίσης οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως είχε απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν για ναρκωτικά.

Επομένως είχε γίνει γνωστός στις αρχές, δηλώνοντας όπως φαίνεται κάθε φορά διαφορετικό όνομα, αφού χωρίς χαρτιά δε μπορούσε να αποδειχτεί τίποτα.

peristeri pakistano

Είχε δηλώσει λοιπόν 2 διαφορετικά ονόματα, χωρίς να είναι γνωστό αν αυτό που δήλωνε στην Νικολέτα είναι το πραγματικό του.

Επίσης είχε δηλώσει 3 διαφορετικές ηλικίες. Στις 2 από αυτές είχε πει πως γεννήθηκε το 1999, και το 2001 αντίστοιχα.

Μένει πλέον να αποκαλυφθεί ποιος πραγματικά είναι. Υπενθυμίζεται πως ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί αύριο Δευτέρα.

Την ίδια ώρα συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα της Νικολέτας, η οποία έσβησε από τα χέρια του συντρόφου της, μόλις στα 17 της.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΛΕΙΦΕΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο ανήλικος οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 16χρονη στην Λιοσίων, είχε ξανά συλληφθεί για διακίνηση ναρκωτικών
Ήταν ανάμεσα στους 10 συλληφθέντες που τον Δεκέμβριο του 2024 πιάστηκαν να διακινούν ναρκωτικά σε δύο σχολεία της Αθήνας, και σκόπευαν να δώσουν κάνναβη σε μαθητές που θα συμμετείχαν σε 5ήμερη εκδρομή
Ο 16χρονος που συνελήφθη για την παράσυρση με εγκατάλειψη στην Λιοσίων