Ελλάδα

Πέθανε ο Κώστας Παττακός, πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου

Ο επί δώδεκα χρόνια δήμαρχος Χαλανδρίου, ο Κώστας Παττακός άφησε την τελευταία του πνοή, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας για χρόνια.

Ο Κώστας Παττακός υπήρξε δήμαρχος Χαλανδρίου από το 1990 έως το 2002.

Ο δήμαρχος Σίμος Ρούσσος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Χαλανδρίου εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του και στέκονται με σεβασμό και εκτίμηση στην προσωπικότητα και το έργο του.

Με απόφαση δημάρχου κηρύχθηκε τριήμερο πένθος, από την Παρασκευή 26 Απριλίου και οι σημαίες στο δημαρχείο της πόλης και τα δημοτικά κτήρια κυματίζουν από το πρωί μεσίστιες.

Ο Κώστας Παττακός ταύτισε το όνομά του με τη σύγχρονη εικόνα του Χαλανδρίου και κέρδισε το σεβασμό φίλων και πολιτικών αντιπάλων.

Το Χαλάνδρι θα τον αποχαιρετήσει τη Δευτέρα 29 Απριλίου, στις 14.30, στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου, όπου θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία. Η ταφή της σωρού του θα γίνει στο Κοιμητήριο Χαλανδρίου.

Την ημέρα της κηδείας του, οι υπηρεσίες του Δήμου, πλην των Παιδικών Σταθμών, θα κλείσουν στις 14.00, για να μπορέσουν οι εργαζόμενοι που το επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εξόδιο ακολουθία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η κακοκαιρία σαρώνει την χώρα: Πτώσεις δέντρων σε Θεσσαλονίκη, υπερχειλίσεις ποταμών στην Ήπειρο – Πλημμύρισε η Πάρος
Απαγορευτικό απόπλου και δεκάδες πτώσεις δέντρων στην Κρήτη - Καθίζηση στην Κοζάνη - Συνεχίζονται τα προβλήματα στο Μαζαράκι - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Δρόμος
Χάος διαρκείας στους δρόμους: Απεργία ταξί και έργα στην Αττική Οδό «έπνιξαν» Κηφισό, Λ. Αθηνών και Λ. Σχιστού
Οι οδηγοί, σχεδόν όλη την εβδομάδα, βρίσκονται αντιμέτωποι με καθυστερήσεις και ουρές χιλιομέτρων, με πρωταγωνιστές τη Λεωφόρο Κηφισού, τη Λεωφόρο Αθηνών και τη Λεωφόρο Σχιστού
αυτοκίνητα στον Κηφισό 9