Ελλάδα

Πέθανε ο Βασίλης Τοκάκης – Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο

Στο πένθος βύθισε την οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες του η είδηση πως σε ηλικία μόλις 44 ετών, ο Βασίλης Τοκάκης, έφυγε από τη ζωή. Έδινε, εδώ και μήνες, μάχη με τον καρκίνο.

Ο Βασίλης Τοκάκης ήταν επικοινωνιολόγος και στο παρελθόν είχε εργαστεί και στον Ολυμπιακό. Είναι αδερφός του ηθοποιού Θάνου Τοκάκη, ο οποίος πρόσφατα είχε μιλήσει δημόσια για τη μεγάλη μάχη του αδερφού του με τον καρκίνο.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο, Πέμπτη 8 Ιουλίου, στις 12:00 στο νέο κοιμητήριο της Γλυφάδας, όπως έκανε γνωστό ο αδερφός του με ανάρτησή στο Facebook.

 

Ο Βασίλης Τοκάκης είχε διαγνωστεί με καρκίνο τον Νοέμβριο του 2019 και μάλιστα λίγες μέρες μετά είχε κάνει την πρώτη επέμβαση.

Ο Βασίλης Τοκάκης όχι μόνο είχε μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη που έγινε, αλλά είχε γράψει και βιβλίο για τα όσα είχε ζήσει από την ημέρα που διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο. Μάλιστα, τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου του τα είχε διαθέσει στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα».

Ο Βασίλης Τοκάκης σύμβουλος επικοινωνίας. Ήταν στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ.

vassilistokakis

Στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ο Βασίλης Τοκάκης είχε βάλει την 50η (τελευταία και απαραίτητη) υπογραφή για να μπορεί ο Άδωνις Γεωργιάδης να είναι υποψήφιος. Και αυτό παρόλο που, όπως είχε δηλώσει, δεν συμφωνούσε πολιτικά μαζί του. Υπέγραψε όμως ώστε να του δώσει το δικαίωμα της υποψηφιότητας.

Ο Βασίλης Τοκάκης είχε διατελέσει συνεργάτης υπουργών, υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός και τελευταία ήταν σύμβουλος επικοινωνίας του δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η νόσος Πάρκινσον «χτυπά» τη Θεσσαλία – Διπλάσια τα νέα περιστατικά ανά έτος
Ο πρώτος «χάρτης» με στοιχεία της ΗΔΙΚΑ για τη νόσο Πάρκινσον - Στην Ελλάδα είναι 400 περιστατικά ανά 100.000 πληθυσμού, δηλαδή πάσχει περίπου το 0,4% του γενικού πληθυσμού και το 2,8% στα άτομα άνω των 80 ετών
Διάδρομος νοσοκομείου
Έρχεται νέος «μίνι» καύσωνας με 37αρια και ισχυρούς ανέμους μέχρι την Πέμπτη
Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε φυσιολογικά επίπεδα, με μία μικρή άνοδο από την Πέμπτη και μετά, όταν το θερμόμετρο τοπικά θα αγγίξει τους 35 – 36°C, χωρίς ωστόσο να αναμένονται ακραία φαινόμενα ή καύσωνας
Καιρός
Η σοκαριστική αποκάλυψη της αδελφής της 36χρονης για τον 40χρονο δράστη της γυναικοκτονίας στον Βόλο - «Τη βίαζε συνέχεια για να μην τον χωρίσει»
«Την απειλούσε ότι αν τον χώριζε θα της έκανε χειρότερα και χτυπούσε τα παιδιά τους» αποκαλύπτει η αδελφή της αδικοχαμένης 36χρονης
Δράστης και θύμα
4