Ελλάδα

Πέτσας: Κινούμαστε προς το άνοιγμα των δημοτικών σχολείων

Η 1η Ιουνίου είναι η πιθανότερη ημερομηνία για να ανοίξουν τα δημοτικά σχολεία, σύμφωνα με όσα είπε ο Στέλιος Πέτσας στον ΣΚΑΪ.

“Αυτή την τη κινούμαστε προς άνοιγμα των δημοτικών”, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. “Όλες οι προϋποθέσεις συνηγορούν σε αυτό”. Ωστόσο, όπως ο ίδιος σημείωσε την τελική απόφαση θα την πάρει την Δευτέρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την τελική εισήγηση των λοιμωξιολόγων.

Click4more: “Τα ανοιχτά Δημοτικά και Νηπιαγωγεία δεν θα προκαλέσουν αύξηση θνησιμότητας” – Τι υποστηρίζουν επιστήμονες

Αναφερόμενος στα γυμναστήρια, τόνισε ότι ο αρχικός σχεδιασμός είναι να ανοίξουν στις 29 Ιουνίου, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανοίξουν νωρίτερα, αν οι συνθήκες στη χώρα μας -εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού– εξακολουθήσουν να είναι καλές.

Για τα καταστήματα εστίασης που ανοίγουν την ερχόμενη Δευτέρα, ο κ. Πέτσας ανέφερε ότι θα υπάρξουν όλες οι διευκολύνσεις στους ανοιχτούς χώρους, χωρίς όμως να εμποδίζεται η κυκλοφορία των πολιτών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη δημοσιογράφος που φέρεται να εκβίαζε την Ζέττα Μακρή - Της ζητούσε 15.000 ευρώ για να μην γράφει εναντίον της
Ο δημοσιογράφος συνελήφθη το πρωί σε καφετέρια στο λιμάνι του Βόλου έχοντας στην κατοχή του προσημειωμένα χαρτονομίσματα που του είχε δώσει η βουλευτής
Eurokinissi 4
«Τσακίσου πήγαινε φέρε 150 ευρώ» - Οι εξοργιστικοί διάλογοι με τους τελωνειακούς στη Θεσπρωτία που «ξεσκόνιζαν» όσους δεν τους πλήρωναν ταρίφα
Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης στο τελωνείο Μαυροματίου χρησιμοποιούσαν ένα χάρτινο κουτί για να βάζουν τα χρήματα από τις μίζες που έπαιρναν
Χρήματα, όπλα, ναρκωτικά και «τιμοκατάλογος» μίζας για τους τελωνειακούς 3