Ελλάδα

Πέτσας: Θα γίνουν και άλλα τοπικά lockdown αν χρειαστεί

Για το τοπικό lockdown στην Κοζάνη και αν θα συμβεί το ίδιο και σε άλλες περιοχές λόγω της πανδημίας του κορονοϊού μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Ο κ. Πέτσας επεσήμανε: «Έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν πως όπου υπάρχουν ζητήματα πρέπει να επεμβαίνουμε γρήγορα και αποφασιστικά, γι αυτό επιβάλλεται αυτή η περιχαράκωση των κρουσμάτων για να μην αποτελέσουν πηγή κινδύνου για ευρύτερες περιοχές».

Υπογράμμισε ότι «αν χρειαστεί και σε άλλες περιοχές να ληφθούν τέτοια μέτρα, θα ληφθούν» γιατί η χώρα μας έχει αποδείξει πως δρα πιο γρήγορα και αποφασιστικά από άλλες χώρες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Χρήστος Μαυρίκης στο Αυτόφωρο – Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τους πυροβολισμούς στα Σπάτα
Ο άλλοτε «αρχικοριός» κατηγορείται για παράνομη οπλοκατοχή όπλου κρότου λάμψης, άσκοπους πυροβολισμούς, παράνομη κατοχή πυρομαχικών, απείθεια, απειλή και παράνομη κατοχή ναυτικής φωτοβολίδας
Ο Χρήστος Μαυρίκης στο Αυτόφωρο – Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τους πυροβολισμούς στα Σπάτα 5
Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη αποχαιρετά την Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ με μια κοινή τους φωτογραφία: «Θα μου λείψεις τόσο πολύ»
Με ανάρτηση στο Instagram μίλησε για τη «φλόγα», τη διαύγεια και την «περιέργεια ενός νέου ανθρώπου» που, όπως σημείωσε, διατήρησε μέχρι τέλους η κορυφαία βυζαντινολόγος
Μαρέβα Μαρέβα Γκραμπόφσκι και Ελένη Γλύκατζη - Αρβελέρ