Ελλάδα

Πήλιο: Η ατάκα της μαγείρισσας στον Μπόρις Τζόνσον που τον έκανε να σκάσει στα γέλια! [video]

Το Πήλιο είναι ένα από τα αγαπημένα μέρη για διακοπές του νέου Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον. Εκεί, στο Χόρτο είναι ένα από τα εστιατόρια που λατρεύει να τρώει.

Η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου Νικολέττα Κουτλακγκα, μίλησε στο Euronews και θυμήθηκε τι του είπε όταν τον συνάντησε.

«Του είπα για τα μαλλιά του. Ότι είναι ξανθιά μακριά και ατημέλητα. Γέλασε και του είπα: “Αν ήσουν κορίτσι θα ήσουν μια όμορφη κούκλα. Θα έμοιαζες με την Barbie”», είπε η κα Νικολέττα.

Ο Στάνλεϊ Τζόνσον, ο πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού, έφτιαξε ένα σπίτι στην Αργαλαστή του Πηλίου, μια πανέμορφη βίλα όπου πηγαίνει συχνά η οικογένεια.

Ντόπιοι λένε ότι το εστιατόριο της κας Νικολέττας είναι ένα από τα αγαπημένα του Μπόρις Τζόνσον που λατρεύει την ελληνική κουζίνα.

Πηγή: Euronews.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα αποκαλυπτικά μηνύματα του 63χρονου πριν πυροβολήσει τον κουμπάρο του στη Θεσσαλονίκη - «Ήθελε να με βγάλει από την μέση»
«Τον απείλησα ότι θα τον σπάσω στο ξύλο. Ήθελα να τον φοβερίσω να σταματήσει να ασχολείται με την γυναίκα μου», λέει ο φερόμενος ως δράστης που αναζητείται από τις αρχές
Περιπολικό της αστυνομίας σε επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης 1
Βίντεο ντοκουμέντο πριν από την επίθεση των κουκουλοφόρων στη Νομική Σχολή Αθηνών – Η ύποπτη μοτοσικλέτα και οι κινήσεις των δραστών
«Με χτύπησαν με τον πυροσβεστήρα στο πρόσωπο», λέει ο φοιτητής που τραυματίστηκε - Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι κουκουλοφόροι να ήταν και αυτοί φοιτητές της νομικής
Μοτοσικλέτα στον δρόμο 4