Ελλάδα

ΠΟΕ-ΟΤΑ:“Θα φέρουμε τα απορριμματοφόρα στο Υπουργείο” – Ζητούν συνάντηση με την Αχτσιόγλου

“Όχι άλλο αίμα” είναι το σύνθημα της ΠΟΕ-ΟΤΑ που διαμαρτύρεται για τις συνθήκες εργασίας και τον θάνατο εργαζομένων στην καθαριότητα. Ζητούν άμεσα συνάντηση με την υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου και προειδοποιούν ότι θα υπάρξουν δυναμικές κινητοποιήσεις.

Να πάνε με τα απορριμματοφόρα στο υπουργείο Εργασίας αν η υπουργός δεν δεχθεί να συναντηθεί μαζί τους απειλούν οι συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ που εισέβαλαν σήμερα στο υπουργείο.
Τα μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ είχαν συνάντηση με τον γ.γ. του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέα Νεφελούδη.

POE OTA ERGASIAS

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά για τον πλημμελή έλεγχο και τις άσχημες συνθήκες εργασίας.

MHNYSH POE OTA

Σήμερα τα αμαξοστάσια είναι κλειστά και δεν γίνονται αποκομιδές σκουπιδιών. Οι κινητοποιήσεις θα κλιμακωθούν, προειδοποιούν οι συνδικαλιστές τονίζοντας ότι πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων, αλλά και των πολιτών.

Ρεπορτάζ: Ε. Μιλή

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το ημερολόγιο του Μπούμπη
Ένα μεσημέρι όπως όλα τα άλλα. Φαγητό, χάδια, πάρκο.   Αγαπητό ημερολόγιο,Εγώ είμαι ο Μπούμπης.Ένας σκύλος που μένει με τον Τάκη. Και αυτό...
Το ημερολόγιο του Μπούμπη
Κρήτη: Υδροστρόβιλος και ουράνιο τόξο ταυτόχρονα πάνω από τη θάλασσα στον Πλακιά Ρεθύμνου – Εντυπωσιακές εικόνες
Υδροστρόβιλοι εμφανίζονται αρκετά συχνά πλέον στις παραθαλάσσιες περιοχές της χώρας και σύμφωνα με τους ειδικούς οφείλεται στην υπερθέρμανση του πλανήτη
Υδροστρόβιλος και ουράνιο τόξο πάνω από τη θάλασσα στη νότια Κρήτη
«Μέσα σε λίγες ώρες έπεσε στη Λέσβο όσο βροχή πέφτει μέσα σε 4 "Νοεμβρίους" - 400 τόνοι νερού ανά στρέμμα»
«Μετά από τα 2 βροχοφόρα συστήματα από την Ιταλία όπου έδωσαν αρκετές βροχές κυρίως στη δυτική Ελλάδα, μέχρι και την επόμενη εβδομάδα δεν φαίνεται καμία οργανωμένη διαταραχή να μας επηρεάζει»
Πλημμύρες στη Λέσβο
Με τρακτέρ έξω από το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης οι αγρότες στη Θεσσαλονίκη - «Αν δεν συναντήσουμε τον Χατζηδάκη, φωτιά και τσεκούρι»»
Ραντεβού για συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Κωστή Χατζηδάκη ανακοίνωσαν ότι έκλεισαν οι αγρότες στη Θεσσαλονίκη
Τρακτέρ αγροτών από τη Βόρεια Ελλάδα έξω από το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες