Ελλάδα

ΠΟΕΠΠΠ: Ευχαριστήρια επιστολή σε Σταϊκούρα για το Eurojackpot

Ευχαριστήρια επιστολή στον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα απέστειλαν οι εκπρόσωποι της ΠΟΕΠΠΠ, της Ομοσπονδίας των πρακτόρων του ΟΠΑΠ ανά την Ελλάδα, για την εισαγωγή του Eurojackpot στην Ελλάδα, μέσω του δικτύου των πρακτορείων τους.

Στην επιστολή αναφέρουν: 

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Ως εκπρόσωποι της ΠΟΕΠΠΠ, της Ομοσπονδίας των πρακτόρων του ΟΠΑΠ ανά την Ελλάδα, χαιρετίζουμε τη νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου σας και της κυβέρνησης, για την εισαγωγή του Eurojackpot στην Ελλάδα, μέσω του δικτύου των πρακτορείων μας.

Η εξέλιξη αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους σχεδόν 4.000 πράκτορες του ΟΠΑΠ και τους περίπου 20.000 εργαζομένους τους.

Σε μια δύσκολη περίοδο, με πληθωριστικές και αρνητικές οικονομικές συγκυρίες, το Eurojackpot θα δημιουργήσει μια νέα πηγή εσόδων για τα καταστήματα μας, στηρίζοντας τη βιωσιμότητα του δικτύου μας, που αποτελείται κυρίως από μικρές και οικογενειακές επιχειρήσεις.

Επίσης, ουσιαστικά θα είναι και τα οφέλη και για το Ελληνικό Δημόσιο, καθώς δημιουργούνται επιπλέον έσοδα από τη συμμετοχή του στα ακαθάριστα έσοδα που θα προκύψουν από το παιχνίδι.

Ακόμη, σημαντικό είναι ότι η  διάθεση του νέου παιχνιδιού αποκλειστικά μέσω του επίγειου δικτύου των πρακτορείων ΟΠΑΠ  ευθυγραμμίζεται με διαχρονικούς σκοπούς της Πολιτείας, καθώς τα καταστήματα μας τελούν υπό την αυστηρή εποπτεία της ΕΕΕΠ και εφαρμόζουν απαρέγκλιτα κανόνες για το υπεύθυνο παιχνίδι και την προστασία των παικτών και του κοινωνικού συνόλου.

Για μια ακόμη φορά, λοιπόν, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για όλες τις ενέργειες σας σχετικά με τη διάθεση του Eurojackpot μέσω των καταστημάτων ΟΠΑΠ αναγνωρίζοντας το ενδιαφέρον που δείχνετε για τον κλάδο μας και είμαστε πεπεισμένοι πως αυτό θα συνεχιστεί και μελλοντικά σε κρίσιμα ζητήματα που μας απασχολούν και χρήζουν παρέμβασης.

Για το Δ.Σ της ΠΟΕΠΠΠ

Ο Γενικός Γραμματέας                                                                       Ο Πρόεδρος

Κων/νος Μπουλογεώργος                                                            Γεώργιος Πουλημάς

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χειροπέδες σε 45χρονη οικιακή βοηθό που έκλεβε κοσμήματα και χρήματα από σπίτια που εργαζόταν
Η 45χρονη έψαχνε άτομα ΑΜΕΑ ή υπερήλικες που έψαχναν οικιακή βοηθό και στην συνέχεια επικοινωνούσε μαζί τους με ψεύτικα στοιχεία και με τηλεφωνικές συνδέσεις καταχωρημένες σε στοιχεία ανύπαρκτων αλλοδαπών
Κλοπές
Οι αγρότες ετοιμάζονται για «ρεβεγιόν» στα μπλόκα: Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις, σκληραίνει η στάση τους μετά τις γιορτές
Παρόλο που οι αγρότες είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν χρόνο στα μπλόκα, θα διευκολύνουν την διέλευση των οχημάτων στα εθνικά δίκτυα για 3 μέρες, όμως αναμένεται να σκληρύνουν τη στάση τους μετά τις γιορτές
Στο κέντρο της Λάρισας τα τρακτέρ απο το μπλόκο της Νίκαιας
145
Σοκάρει ο 5ος ορειβάτης που ακύρωσε την ανάβαση στα Βαρδούσια όρη: «Γλίτωσα αλλά πάει η μία ζωή που είχα»
«Ότι τι μου επιφυλάσσει η μοίρα παιχνίδια; Όχι δεν είναι μια δεύτερη ευκαιρία γιατί ήδη μου την πήρε την μία ευκαιρία παίρνοντας τους φίλους μου» λέει ο πέμπτος ορειβάτης
Τα θύματα στα Βαρδούσια όρη