Ελλάδα

Πρόγραμμα Απριλίου στην Τεχνόπολη

Πολλές δράσεις και μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα Απριλίου στην Τεχνόπολη. Δείτε το αναλυτικά.

Το Φεστιβάλ πολιτισμών Ελλάδας -Ιταλίας, το Athens Science Festival 2018, σεμινάρια, ημερίδες, ομιλίες, συναυλίες και πολλές  δράσεις για τα παιδιά περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το πρόγραμμα εκδηλώσεων για το μήνα Απρίλιο, στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων.

Πρόγραμμα Απριλίου στην Τεχνόπολη

Μουσικό δρώμενο με ερμηνευτή τον Λάκη Χαλκιά λαμβάνει μέρος σήμερα, 3 Απριλίου. Στις 13 του ίδιου μήνα, πραγματοποιείται το Φεστιβάλ των δύο πολιτισμών: Ελλάδα-Ιταλία. Πρόκειται για μία εκδήλωση που φέρνει κοντά τους δύο λαούς ως προς τη μουσική, το θέατρο, τον χορό, τον κινηματογράφο, τη ζωγραφική, τη γλώσσα, τη μόδα και τη γαστρονομία.

Υπαίθρια εικαστικά παιχνίδια από το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι στις 15 Απριλίου. Στις 20 Απριλίου, στη Τεχνόπολη θα πραγματοποιηθεί Bazaar παιχνιδιών μιας άλλης εποχής, ενώ για άλλη μία Κυριακή, εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δράσεις θα τρελάνουν παιδιά και τις οικογένειές τους με ελεύθερη είσοδο.

Τέλος, από τις 24 έως τις 29 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν διαδραστικά δρώμενα, πειράματα, εργαστήρια για παιδιά, workshop, διαγωνισμοί, χάρη στο Athens Science Festival 2018.

Εσείς ποια μέρα θα κλείσετε το δικό σας ραντεβού με την Τεχνόπολη; Δείτε εδώ όλο το πρόγραμμα του Απριλίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άγνωστος επιτίθεται σε γυναίκες με μικρά παιδιά σε παιδική χαρά στο Περιστέρι - «Πέταξε έναν αναπτήρα, άρχισε να βρίζει και να απειλεί»
«Πήγε να κάψει τα μαλλιά μιας γυναίκας, έβαλε μπροστά το αυτοκίνητό του και πήγε να πατήσει δύο παιδάκια» λένε αυτόπτες μάρτυρες και θύματα του άνδρα
man closing his hand tightly. Clenched fist. Hand gesture. Fight, strength and determination concept.
Διαφορετική διαμαρτυρία Ηπειρωτών στο Ζάππειο: Κλαρίνο, φουστανέλες και χοροί – «Η ιστορία της Ελλάδας δεν ιδιωτικοποιείται»
Οι εικόνες από το σημείο αποτυπώνουν εκατοντάδες ανθρώπους με παραδοσιακές φορεσιές να σχηματίζουν έναν τεράστιο χορό που «αγκάλιασε» το μέγαρο, στέλνοντας μήνυμα προστασίας της δημόσιας περιουσίας
Ζάππειο
Η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας απαντά στο γιατί δεν πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις μετά τα επεισόδια στο ΑΠΘ
Οι ουσιαστικές και «σοβαρές» συλλήψεις απαιτούν χρόνο για την αξιολόγηση των στοιχείων, την ταυτοποίηση των εμπλεκομένων και την πλήρη δικονομική θωράκιση, ξεκαθαρίζει η Ένωση
Επεισόδια στο ΑΠΘ