Ελλάδα

Προσοχή: Τι αλλάζει στο ωράριο λειτουργίας τραπεζών από την Πέμπτη 2 Μαϊου

ΩΡΑΡΙΟ ΤΡΑΠΕΖΩΝ: Νέο ωράριο συναλλαγών με το κοινό τίθεται από την Πέμπτη 2 Μαϊου σε ισχύ στις τράπεζες, μετά από απόφαση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ).

Αλλαγές έρχονται στο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων των τραπεζών για το κοινό από αύριο, Πέμπτη 2 Μαΐου 2019, καθώς μπαίνει σε εφαρμογή η νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που υπεγράφη, όρο της οποίας αποτελεί και η μείωση του ωραρίου συναλλαγών. Βάσει της συμφωνίας το ωράριο συναλλαγών μειώνεται κατά 30 λεπτά την ημέρα από Δευτέρα έως και Πέμπτη και διαμορφώνεται από 08.00 έως 14.00 Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ) από την Πέμπτη 2 Μαΐου 2019, τα καταστήματα των τραπεζών-μελών της ΕΕΤ θα πραγματοποιούν συναλλαγές, κατά τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα – Παρασκευή) τις ώρες 08.00-14.00

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως το ωράριο μειώνεται κατά μισή ώρα από Δευτέρα έως Πέμπτη. Να σημειωθεί πως η OTOE είχε αποδεχτεί τη νέα Κλαδική Συλλογική Σύμβαση των τραπεζοϋπαλλήλων, όπου είχε ως συνέπεια να ανασταλούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις που είχαν ανακοινωθεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βιολάντα: Οι «εξηγήσεις» του ιδιοκτήτη που τον στέλνουν στη φυλακή και το πόρισμα - «φωτιά» για τις εγκληματικές παραλείψεις
Αν και ο ίδιος προσπαθεί να ρίξει το «μπαλάκι» των ευθυνών σε άλλους, ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν είναι εκείνος που πρέπει να πάρει το δρόμο για τη φυλακή
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ 29
Ένωση δικαστών και εισαγγελέων: Πολιτική τυμβωρυχία και άκρατος καιροσκοπισμός πάνω στη δίκη για τα Τέμπη
«Θα παρακολουθούμε καθημερινά τις εξελίξεις και θα τοποθετούμαστε για να εξηγούμε στον λαό τις διαδικασίες και να ξεσκεπάζουμε έγκαιρα κάθε απόπειρα υπονόμευσης της δίκης»
Στιγμιότυπο από την τραγωδία στα Τέμπη
«Δεν καταφέραμε να σώσουμε τα δύο νέα παιδιά» λέει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ για το δυστύχημα των εργατών στη Βάρη
Ο Μιχάλης Γιαννάκος ανέφερε ότι οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Ασκληπιείου Βούλας, «άσφυγμοι και απνοϊκοί με αναφερόμενη ηλεκτροπληξία»
κρεβάτια νοσοκομείου