Ελλάδα

Προσποιήθηκε την δικηγόρο για να δει τον αρχηγό της συμμορίας της Πολυτεχνειούπολης – Ενισχύσεις στον Ερυθρό για τον «Έσκο»

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα στην είσοδο του Ερυθρού Σταυρού, όταν μία γυναίκα εμφανίστηκε ως δικηγόρος του 30χρονου Αλβανού «Έσκο» που φέρεται να είναι ο αρχηγός των δύο συμμοριών της Πολυτεχνειούπολης και τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης.  

Σύμφωνα με πληροφορίες στην είσοδο του νοσοκομείου Ερυθρού Σταυρού εμφανίστηκε  μια γυναίκα η οποία τελικά ήταν συγγενής του και αποπειράθηκε να περάσει μέσα στο νοσοκομείο, λέγοντας ότι είναι δικηγόρος του 30χρονου «Έσκο». Μαζί της ήταν και άλλα συγγενικά πρόσωπα του κρατούμενου τραυματία στους οποίους οι αστυνομικοί είπαν ότι δεν μπορούν να τον δουν και αποχώρησαν. Ένας θείος του 30χρονου ήταν πιο εριστικός από τους υπόλοιπους και οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή του στην ασφάλεια. 

Παράλληλα κλήθηκαν ενισχύσεις και μετά από αυτό το περιστατικό οι αστυνομικές δυνάμεις που έχουν επωμιστεί τη φύλαξη του “Εσκο” έχουν ενισχυθεί και είναι σε κατάσταση επιφυλακής.  

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νεαρή με πατίνι παρέσυρε και εγκατέλειψε μια 59χρονη στη Λάρισα: «Πονάω, φοβάμαι να βγω έξω» λέει το θύμα
«Αν θα ήταν η μητέρα της πεσμένη στον δρόμο και χτυπημένη, δεν θα ήθελε κάποιος να σταματήσει να την βοηθήσει - Αυτό το παιδί σηκώθηκε και εξαφανίστηκε» λέει στο newsit.gr η 59χρονη που παρασύρθηκε από πατίνι
Πατίνι
«Ψυχρό μέτωπο» με καταιγίδες την Παρασκευή και το Σάββατο - Ηλιόλουστη Καθαρά Δευτέρα με ισχυρούς ανέμους
Καταιγίδες φέρνει το «ψυχρό μέτωπο» από την Παρασκευή που θα διαρκέσει μέχρι το βράδυ του Σαββάτου - Βελτιώνεται ο καιρός την Κυριακή και την Καθαρά Δευτέρα, δεν θα επηρεαστούν οι αποκριάτικες παρελάσεις
Καιρός