Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ryanair: Προσβολές δίχως τέλος για τους Έλληνες και την κυβέρνηση τους!

Οι ουρές είναι σήμερα από το αεροδρόμιο μπροστά από το γκισέ της Ryanair
Οι ουρές είναι σήμερα από το αεροδρόμιο μπροστά από το γκισέ της Ryanair

Ονομάζεται Michael O’Leary και είναι διευθύνων σύμβουλος της Ryanair. Σήμερα, προσέβαλλε με τον χειρότερο τρόπο τους έλληνες αποκαλώντας μας ένα μάτσο παράφρονες αλλά και τεμπέληδες που κάθονται σε ένα καφέ αραχτοί και περιμένουν από τους Ιρλανδούς και τους Πορτογάλους να πληρώσουν για λογαριασμό τους.

Υπενθυμίζεται ότι η Ryanair υποχρεώθηκε να δέχεται μόνο μετρητά από τους έλληνες για τα εισιτήριά τους αφού οι πιστωτικές κάρτες και οι χρεωστικές δεν μπορούν να χρσιμοποιηθούν λόγω των capital controls.

«Είναι μια τραγωδία στην Ελλάδα. Οι Έλληνες πιστεύουν ότι εκλέγοντας ένα μάτσο παράφρονες θα βγουν από την λιτότητα», είπε.

Και συνέχισε: «Όπως πάθαμε και μάθαμε στην Ιρλανδία, μπορεί να λες μεγάλα λόγια αλλά όταν την επόμενη εβδομάδα θα δανειστείς από του Γερμανούς για να πληρώσεις τους δασκάλους και τις συντάξεις και όλα τα άλλα καταλαβαίνεις ότι είσαι σε αδιέξοδο».
Μόνο με μετρητα οι πληρωμές για την αγορά εισιτηρίων από την Ryanair
«Νομίζω ότι τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος είναι μια τραγωδία και οι οπαδοί του Τσίπρα είναι ένα μάτσο τρελοί».

Και πρόσθεσε: «Υπόσχονται στους ανθρώπους τους μισθούς και συντάξρις το οποίο εμείς αντιληφθήκαμε πριν από χρόνια ότι για να συμβεί πρέπει να δανειστείς από τους Γερμανούς».

Κατέληξε: «Αν θέλεις να δανειστείς από τους Γερμανούς πρέπει να πιείς το πικρό ποτήρι».

πηγη: Telegraph

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε