Ελλάδα

Πύργος: Ένας 14χρονος βρέθηκε νεκρός από τον πατέρα του

Ο 14χρονος κοιμόταν στο κρεβάτι του, όταν πήγε να τον δει ο πατέρας του και διαπίστωσε πως δεν είχε τις αισθήσεις του

Αναστάτωση στον Πύργο από την είδηση πως ένας 14χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι στο χωριό Πράσινο το βράδυ της Τετάρτης (22/01/2025).

Ο πατέρας του παιδιού, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ήταν εκείνος που το βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του στο σπίτι τους στο χωριό Πράσινο στον Πύργο και αμέσως κάλεσε το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με το ileialive το  14χρονο αγόρι, αντιμετώπιζε σοβαρά και χρόνια προβλήματα υγείας. Παρά τη φροντίδα της οικογένειας όμως, δεν άντεξε και “έφυγε” πιθανότατα στον ύπνο του.

Ο 14χρονος κοιμόταν στο κρεβάτι του, όταν πήγε να τον δει ο πατέρας του και διαπίστωσε πως δεν είχε τις αισθήσεις του.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε όσο πιο γρήγορα γινόταν στο σπίτι της οικογένειας στην περιοχή του Πρασίνου, οι διασώστες προσπάθησαν να επαναφέρουν το παιδί, όμως φαίνεται πως είχε φύγει αρκετή ώρα πριν.

Στο νοσοκομείο οι γονείς λύγισαν όταν και οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του γιου τους.

Οι πτώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θάνατο από παθολογικά αίτια, αλλά σαφή εικόνα θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει στην Πάτρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το Δημόσιο ρίχνει ευθύνες στον αστυνομικό για την καθυστέρηση διάγνωσης καρκίνου: «Δεν αναζήτησε εγκαίρως τη βιοψία»
Ο αστυνομικός που πλέον έχει μεταστατικό καρκίνο, κατήγγειλε πως πήρε τα αποτελέσματα της βιοψίας 1 χρόνο μετά - Το δημόσιο φέρεται πως τον κατηγόρησε ότι δεν έκανε προληπτικές εξετάσεις για να διαγνωστεί η ασθένεια εγκαίρως
Άνδρας
Αποκαλυπτικές συνομιλίες του κυκλώματος που μοίραζε «μαϊμού» επιδόματα αναπηρίας σε υγιείς ανθρώπους στο Αγρίνιο - «Της έδωσες ηρεμιστικό;»
Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης χορηγούσαν στους πελάτες ηρεμιστικά για να μπουν σε καταστολή και να πείσουν τις επιτροπές πως χρειάζονται το επίδομα αναπηρίας
Κύκλωμα με «μαϊμού» ειδόματα