Ελλάδα

Πυροσβεστική: 49 πυρκαγιές σημειώθηκαν το τελευταίο 24ωρο

Συνολικά 49 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο στη χώρα σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Πυροσβεστική.

Από αυτές, όπως αναφέρει η Πυροσβεστική οι 44 πυρκαγιές αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν ακόμη πέντε.

Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και κλιμάκια της διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.

https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1784965827214660055

Τέλος, η πυροσβεστική καλεί όλους τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, και σε περίπτωση πυρκαγιάς, για τη δική τους ασφάλεια να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων Αρχών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άγιο Φως: Στα Ιεροσόλυμα το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου η ελληνική αποστολή, xωρίς πιστούς η τελετή αφής
Υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας η παραλαβή του από τον Ναό της Αναστάσεως, με περιορισμούς στην πρόσβαση στην παλιά πόλη και εναλλακτικά σχέδια μεταφοράς από το ΥΠΕΞ και την ΠΑ
Η τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στην Ιερουσαλήμ (Φωτογραφία αρχείου