Ελλάδα

Πυροσβεστική: 62 φωτιές το τελευταίο 24ωρο

Σε 62 ανήλθαν οι αγροτοδασικές φωτιές που εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο σε όλη τη χώρα σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

Όπως αναφέρει με ανακοίνωση η Πυροσβεστική πολλές από τις φωτιές προήλθαν λόγω της έντονης κεραυνικής δραστηριότητας σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Από αυτές οι 44 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν ακόμη 18.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, σήμερα (23/07/2024) από τις 13:00 έως τις 17:30, λόγω έντονης κεραυνικής δραστηριότητας σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας εκδηλώθηκαν 39 αγροτοδασικές πυρκαγιές.

Εναέρια μέσα του Πυροσβεστικού Σώματος επιχειρούν σε αγροτοδασικές πυρκαγιές στις περιοχές: Ελασσόνα, Σκάφη Κοζάνης, Δελφούς Φωκίδας, Βλαχέρνα Αρκαδίας, νήσο Θάσο, Καρπενήσι και σε πέντε διαφορετικές εστίες σε περιοχές της Κορινθίας.

Τέλος, η Πυροσβεστική καλεί όλους τους πολίτες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση έντονων καιρικών φαινομένων, για τη δική τους ασφάλεια, να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
2026 ευχές μέσα από την καρδιά μας
Η χρονιά που αφήνουμε πίσω μας ήταν μεστή σε γεγονότα και η εμπιστοσύνη που δείχνετε στο newsit.gr μας γεμίζει με αίσθημα ευθύνης να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο με ταχύτητα και εγκυρότητα.
Ales Utouka
Οι αγρότες κάνουν ρεβεγιόν στα μπλόκα: Πρωτοχρονιά με σούβλες, ζεστό κρασί και ζωντανή μουσική – Εντυπωσιακές εικόνες από τη Νίκαια
Οι ψησταριές έχουν πάρει κυριολεκτικά φωτιά, με τους αγρότες να ψήνουν κοκορέτσια, κοντοσούβλια και αμέτρητα καλαμάκια, ενώ παράλληλα οι αγρότες τραγουδούν ρεμπέτικα
Ρεβεγιόν στα μπλόκα
90