Ελλάδα

Ραδιόφωνο κάνει η ΟΝΝΕΔ για το κλείσιμο της ΕΡΤ

Την ώρα που η ΝΔ άνοιξε "πόλεμο" με τους δημοσιογράφους για την απεργία στα ΜΜΕ, η ΟΝΝΕΔ μέσω του διαδικτυακού της ραδιοφώνου "σπάει την ομερτά" για να ενημερωθεί, όπως ισχυρίζονται, ο κόσμος για το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει η πρωτοβουλία της ΟΝΝΕΔ να βγάλει στον αέρα το διαδικτυακό ραδιόφωνο “yooradio” και μάλιστα με σύνθημα “Σπάμε την ΟΜΕΡΤΑ” – όπου ΕΡΤ το λογότυππο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης!

Το ραδιόφωνο μεταδίδει μεταξύ άλλων ζωντανές συνεντεύξεις γαλάζιων στελεχών που τοποθετούνται για το κλείσιμο της ΕΡΤ. «Επιτέλους, θα ακούγεται η αλήθεια για την ΕΡΤ. Η ομερτά των συνδικαλιστών της δημοσιογραφίας δεν θα περάσει» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ η οποία χτες, ημέρα Σάββατο εξαπέλυσε επίθεση κατά της ΕΣΗΕΑ για την απεργία στα ΜΜΕ.

Δείτε το βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΝΔ κατά ΕΣΗΕΑ: Η ομερτά θα σπάσει, δε θα μας λογοκρίνουν

Άγριο παρασκήνιο πριν τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών – Οργιάζουν οι φήμες για αναβολή της απόφασης του ΣτΕ για την ΕΡΤ

Ανέστειλε την απεργία για την ΕΡΤ η Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς και Εύβοιας (video)

Σαμαράς για ΕΡΤ: Όσοι έτρεξαν να την υπερασπιστούν, θα το μετανιώσουν – «Κάρφωσε» Βενιζέλο – Κουβέλη: «Μαζί υπογράψαμε τις απολύσεις στο δημόσιο»

ΣΥΡΙΖΑ: Υποκριτής και απομονωμένος ο Σαμαράς

ΠΑΣΟΚ κατά Σαμαρά: Τσαπατσουλιά το κλείσιμο της ΕΡΤ

Οι κρίσιμες 48 ώρες της τρικομματικής κυβέρνησης – Σενάρια εκλογών και αλλαγής πρωθυπουργού μετά το λουκέτο στην ΕΡΤ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πάνω από 147.000 οι αιτήσεις για το Youth Pass για νέους 18 και 19 ετών - Μέχρι 15 Μαΐου η προθεσμία, ποιοι είναι οι δικαιούχοι
«Όλοι οι δικαιούχοι λαμβάνουν μια άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα, την οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να κλείσουν ακτοπλοϊκά εισιτήρια, να πάνε σε συναυλίες, να μείνουν σε κάποιο κατάλυμα»
Κόσμος στο κέντρο της Αθήνας