Ελλάδα

Ραγίζει καρδιές! Μωράκι 12 ημερών κοιμάται μέσα σε βρεγμένη σκηνή [vid]

Τη συγκλονιστική εικόνα, κατέγραψε ο ρεπόρτερ του newsIT.gr Κώστας Στάμου, μέσα σε μια από τις σκηνές που ζουν πρόσφυγες και μετανάστες, στη Μαλακάσα.

Οι άνθρωποι παλεύουν μέρα και νύχτα με το κρύο και τη βροχή. Ανάμεσα σε αυτούς, είναι το μωράκι που ήρθε στον κόσμο πριν από 12 ημέρες. Η μητέρα του γέννησε στο νοσοκομείο “Αλεξάνδρα” με καισαρική τομή. Δύο ημέρες μετά τη γέννα, οι γιατροί της είπαν ότι θα πάρει εξιτήριο.

Η γυναίκα μάταια τους παρακάλεσε να μείνει λίγο παραπάνω στο νοσοκομείο με το νεογέννητο μωρό της. Αρνήθηκαν…

Κάπως έτσι, τόσο εκείνη όσο και το μωρό της, ζουν τώρα μέσα σε μια από τις βρεγμένες σκηνές της Μαλακάσας.

Τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να φτάσουν κοντέινερ στην περιοχή για να στεγάσουν τους πρόσφυγες. Μέχρι τότε όμως…

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στις 15 Ιανουαρίου δικάζονται οι πρώτες αγωγές για τα ομαδικά sms του Υπ. Μεταφορών το 3ημερο της 28ης
Το sms έγραφε: «Το περσινό 3ημερο της 28ης, 14 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο. Αν αγαπάς την οικογένειά σου, πρόσεξε πώς οδηγείς. Καλό δρόμο. Υπουργείο Μεταφορών»
αυτοκίνητα στα διόδια 11
Ηλικιωμένοι ξεγέλασαν απατεώνα που παρίστανε υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ για να τους κλέψει στα Γλυκά Νερά
Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι κατάλαβε την απάτη, αφού είχε πέσει ξανά θύμα εξαπάτησης, με αποτέλεσμα να κάνει ότι τον πιστεύει αλλά στην πραγματικότητα είχε ειδοποιήσει την αστυνομία
Γλυκά Νερά
16
Νεαρός έβαλε το πίτμπουλ του να επιτεθεί σε 30χρονο για να τον ληστέψει στην Ομόνοια - «Με έριξε κάτω και το σκυλί με δάγκωνε»
Ο δράστης όταν εντόπισε τον 30χρονο ξεκίνησε να τον γρονθκοπεί, ενώ την ώρα που το θύμα ζήτησε βοήθεια εκείνος έδωσε εντολή στο σκυλί να επιτεθεί
Σκύλος
18