Ελλάδα

Ρέθυμνο: Σφραγίστηκε παράνομη δομή φιλοξενίας ηλικιωμένων μετά από καταγγελίες

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, συντάσσεται ήδη η σχετική δικογραφία

Με μια συντονισμένη επέμβαση των Αρχών, σφραγίστηκε ο χώρος με την παράνομη δομή φιλοξενίας ηλικιωμένων που λειτουργούσε το τελευταίο διάστημα στην πόλη του Ρεθύμνου.

Ειδικότερα, στον χώρο που λειτουργούσε η υποτιθέμενη δομή φιλοξενίας ηλικιωμένων, σε πολυκατοικία εντός της πόλεως του Ρεθύμνου, φιλοξενούνταν περίπου πέντε ηλικιωμένοι, χωρίς να τηρούνται οι προϋποθέσεις που ο νόμος ορίζει.

Σύμφωνα με τα «Ρεθυμνιώτικα Νέα» ο χώρος σφραγίστηκε. Μάλιστα, το CRETA24 αναφέρει πως οι Κοινωνικές Υπηρεσίες δεν γνώριζαν τίποτα ενώ η υπόθεση αποκαλύφθηκε από την Ελληνική Αστυνομία που ενημέρωσε σχετικά τις υπηρεσίες.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Ρεθύμνης, ο οποίος έδωσε εντολή, αφενός να κληθούν οι συγγενείς των ηλικιωμένων που διέμεναν εκεί να τους παραλάβουν, αφετέρου να σφραγιστεί άμεσα ο χώρος.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, συντάσσεται ήδη η σχετική δικογραφία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αναπάντητα ερωτήματα για την πτώση της 13χρονης από σχολείο στο Χαϊδάρι - Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση
Οι Αρχές διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες η 13χρονη έπεσε στο κενό, έχοντας μέχρι στιγμής αποκλείσει τόσο το ενδεχόμενο εμπλοκής άλλου μαθητή όσο και την πιθανότητα να υποχώρησε κάποιο φθαρμένο κάγκελο
Αστυνομικός έξω από το Γυμνάσιο στο Χαϊδάρι