Ελλάδα

Ροδόπη: ΕΔΕ στο ΕΚΑΒ Θράκης μετά από αναφορές ότι έσπρωχναν το ασθενοφόρο να ξεκινήσει αφού παρέλαβε την 11χρονη που πνίγηκε

Για τον πνιγμό της 11χρονος χθες συνελήφθη η ναυαγοσώστρια της παραλίας αλλά και η αδερφή της 11χρονης

ΕΔΕ διατάχθηκε στο ΕΚΑΒ Θράκης προκειμένου να διαπιστωθεί, αν αντιμετώπισε βλάβη πριν ή κατά τη διάρκεια της διακομιδής της 11χρονης από την παραλία του Ίμερου στη Ροδόπη προς το το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, υπάρχουν αναφορές για πρόβλημα στο συγκεκριμένο ασθενοφόρο, με ανθρώπους να το σπρώχνουν για να πάρει μπρος, αφού παρέλαβε την 11χρονη από την παραλία, χωρίς τις αισθήσεις της.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό θα ερωτηθούν τόσο ο οδηγός που είναι στρατιωτικός, αλλά και το πλήρωμα του ασθενοφόρου.

Αξίζει να σημειωθεί, πως για την συντήρηση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ που υπάρχουν στα Κέντρα Υγείας, υπεύθυνα είναι τα ίδια τα Κέντρα Υγείας.

Έρευνα για την υπόθεση έχει ξεκινήσει η Εισαγγελία Ροδόπης, με καταθέσεις από τα άτομα που εμπλέκονται.

Για τον πνιγμό της 11χρονος χθες συνελήφθη η ναυαγοσώστρια της παραλίας αλλά και η αδερφή της 11χρονης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα